Online inschrijven in WGC Botermarkt
U wenst in te schrijven in WGC Botermarkt? Welkom!
Inschrijven in WGC Botermarkt betekent:

• Na inschrijving kan je In WGC Botermarkt terecht voor kwaliteitsvolle zorgen door een interdisciplinair team: bij huisartsen, verpleegkundigen, tandarts, maatschappelijk werk en diëtiste. Daarnaast is er een aanbod voor gezondheidspromotie, zoals beweegactiviteiten, waar je via de site of de wachtzaal meer informatie over vindt.
Er zijn geen kinesisten werkzaam in WGC Botermarkt. Indien nodig kan je beroep doen op een kinesist waarmee we samenwerken of naar keuze.

• Wij sluiten een overeenkomst af met het ziekenfonds waardoor je niets betaalt voor de basiszorgen door artsen en verpleegkundigen. Meer uitleg over het forfaitaire betalingssysteem vind je op www.wgcbotermarkt.be of www.vwgc.be

• De inschrijving betekent wel dat je altijd beroep zal doen op één van de huisartsen of verpleegkundigen van het Wijkgezondheidscentrum, behalve ’s nachts, in het weekend of op feestdagen. Als je naar een andere huisarts of thuisverpleegkundige dienst gaat, wordt dit niet terugbetaald.
Als je dringend een huisarts nodig hebt in het weekend of ’s nachts, kan je terecht op één van de Gentse huisartsenwachtposten. www.huisartsenwachtposten.be

* Om in te schrijven dient uw ziekenfonds in regel te zijn. Als dit niet het geval is of bij vragen, neemt u best telefonisch contact op met het Wijkgezondheidscentrum. 09/232 32 33.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service