Inschrijfformulier voor Groene Passie op 22 april 2019 (Paasmaandag)
Groene Passie vindt plaats op 22 april 2019 (Paasmaandag) bij 'Van der Plancke' en kwekerij Bandus in Hummelo. De openingstijden zijn van 11-17 uur. De beurs heeft betaalde entree en vindt plaats op een bijzonder charmante locatie in het oosten van Nederland.

Kwekerij Bandus en de winkel van 'Van der Plancke' met een enorm assortiment zaden en kook- en tuinboeken is een unieke plek waar William Bannink en Robbert van Til met veel plezier werken aan een groene oase. Groene Passie is een unieke buitenbeurs om eindeloos inspiratie op te doen voor de tuin. Moestuinieren, permacultuur en voedselbossen zijn de hoofdthema's van de beurs. Er is natuurlijk ook ruimte voor ambacht, recycling, groen design en goede voeding.

Kinderen zijn van harte welkom om de dag (gratis tot 12 jaar) mee te komen! Kinderen zijn onze toekomst en daarom biedt Groene Passie volop ruimte voor bedrijven met producten op het gebied van (op)voeding, spelen, ecologische kleding en natuurlijke verzorgingsproducten. Daarnaast zijn kindgerichte activiteiten en workshops van harte welkom.

Foodtrucks/stands met lekkere en gezonde (h)eerlijkheden zijn natuurlijk ook onmisbaar!

Enthousiast? Vul dan hieronder het inschrijfformulier in! Deelname is pas akkoord naar schriftelijke bevestiging via de mail. Bij het invullen van dit formulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, die te vinden zijn op de website www.groenepassie.nl

Graag alle vakken met een sterretje * invullen, anders kan het formulier niet verstuurd worden.

Bedrijfsnaam: *
Your answer
Contactpersoon: *
Your answer
Adres, postcode, plaats: *
Your answer
Website en/of facebook-pagina:
Your answer
E-mailadres: *
Your answer
Telefoonnummer: *
Your answer
Omschrijving producten/diensten: *
Your answer
Interesse in het geven van een workshop/lezing/demonstratie/activiteit: *
Required
Mogelijkheden voor deelname (de prijzen voor kramen en tenten zijn excl. btw; voor grondplaatsen hoeft geen btw betaald te worden): *
Required
In het geval van grondplaats buiten, gewenst aantal m2:
Your answer
Opmerkingen of wensen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service