HYS Jäsentietolomake 1.0
Tällä jäsentietolomakkeella haet HYS:in jäseneksi. Lomakkeen tietoja käytetään HYS:in jäsenrekisterin ylläpitämiseen. Lue lisää tietojesi käytöstä HYS:in jäsenrekisterin tietosuojaselosteesta: http://salamurhaajat.net/wp/wp-content/uploads/2018/05/HYS-j%C3%A4senrekisteri-tietosuojaseloste.pdf.
Sukunimi *
Your answer
Etunimet *
Kaikki etunimet
Your answer
Kotipaikka *
Esim. Helsinki, Espoo tai Vantaa.
Your answer
Sähköpostiosoite *
Tähän osoitteeseen lähetämme jäsenyyteen liittyviä tiedotteita, esimerkiksi tiedon jäseneksi hyväksymisestä tai jäsenyyden päättymisestä. Lisäksi kutsut yhdistyksen kokouksiin tulevat tähän sähköpostiosoitteeseen. Emme käytä tätä sähköpostiosoitetta muihin tarkoituksiin.
Your answer
Opiskelijanumero
Jos olet HYY:n jäsen, täytä tähän kenttään opiskelijanumerosi. Jos et, jätä kenttä kokonaan tyhjäksi. Tietoa opiskelijanumerostasi käytetään todistamaan, että olet HYY:n jäsen. Tieto voidaan luovuttaa HYY:lle toiminnantarkastusta varten.
Your answer
Oletko HYS:in jäsen?
Jos olet jo HYS:in jäsen, kerro mahdollisimman tarkasti, milloin sinut hyväksyttiin jäseneksi. Jos et ole jäsen, tai et ole asiasta aivan varma, jätä tämäkin kenttä tyhjäksi. Tällöin kenttä täytetään puolestasi jäseneksi hyväksymisen yhteydessä. Tämä kenttä on olemassa siksi, että jos jäsenyytesi täytyy todentaa, se tapahtuu pöytäkirjaotteen avulla. Tieto siitä, milloin henkilö on hyväksytty jäseneksi, auttaa oikean pöytäkirjan löytämisessä.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service