High over Hilversum 2019 - Tandemsprong
Welkom bij Skydive Hilversum! Op 19 en 20 september 2019 organiseren wij High over Hilversum. Dit is de ideale gelegenheid voor u om te genieten van het prachtige uitzicht boven onder andere de Loosdrechtse plassen, prachte heide van Hilversum en Utrecht.
Bent u klaar om de sprong van uw leven te maken? Of wilt u iemand een tandemsprong kado doen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

De tandemsprong is €275 (inclusief video met camera op de hand van de tandemmaster). Skydive Hilversum voert tandemsprongen uit vanaf drie kilometer - 9000ft.
Bij ons kan bijna iedereen springen die tussen de 30 en 85 kilo weegt en niet langer dan 2 meter is (In overleg is een gewicht tot 90kg mogelijk). Leeftijd is meestal geen bezwaar, maar minderjarigen hebben schriftelijke toestemming van de ouders of voogd nodig. Voor kinderen kunt u het beste even met ons overleggen aangezien lichaamslengte belangrijk is. U kunt contact opnemen met ons opnemen via Whatsapp op +316 156 158 84

Slechte knieën of enkels zijn vrijwel nooit een bezwaar om een tandemsprong te maken. Als u twijfels over uw gezondheid heeft, hoeft dit dus niet te betekenen dat u geen duosprong kunt maken. Overleg met uw arts of met ons: er is meer mogelijk dan u denkt!

Email address *
Naam van de springer *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Leeftijd *
Your answer
Gewicht *
Your answer
Lengte in cm. *
Your answer
Graag springen op: *
Ik wil graag springen om:
Contactpersoon (indien niet springer zelf)
Your answer
Telefoonnummer springer of contactpersoon *
Your answer
Bijzonderheden
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service