El joc del misteri
Fins el 15 d'abril. Aquí tens el dossier de l'any passat i el projecte d'aquest any. https://drive.google.com/open?id=1fNMexWGWuxEV-lZxnUzQq-OnlHfgzFM3 --- https://drive.google.com/open?id=1d8QUh1vRnQ7MAGjwRB5OGaQnWrnTf7eE
Vull participar:
Formant part només de la gimcana prèvia d'estiu (rebreu visites dels nens del casal durant un dia de la setmana de juliol i tindreu difusió sobre descomptes a les botigues perquè els pares vinguin)
Formant part de la gimcana completa (formant part de la gimcana del juliol, i de la de setembre i octubre, tenir un panell a la botiga perquè la gent entri, ajudar en el joc de pistes a la gent que vingui, tindreu totes les visites dels jugadors/es, participareu en el concurs la botiga que més agrada i si guanyeu, tindreu un vídeo promocional, sortireu a la publicitat de xarxes i en paper)
Formant part només de la gimcana setembre octubre (formant part de la de setembre i octubre, tenir un panell a la botiga perquè la gent entri, ajudar en el joc de pistes a la gent que vingui, tindreu totes les visites dels jugadors/es, participareu en el concurs la botiga que més agrada i si guanyeu, tindreu un vídeo promocional, sortireu a la publicitat de xarxes i en paper)
Formant part de les botigues que posen segell de compra (sereu part d'un llistat que es donarà als veïns i veïnes per tal que comprin a l'Eix. No sortireu com a publicitat del projecte. Idea: El que més compri tindrà un regal. )
Aportant un regalet pels premis (regalant el que vulguis i sortint a tota la publicitat del projecte)
Ajudant-nos a vestir als participants de la gala (cedint-nos part de la indumentària dels presentadors de la gala i sortint a la publicitat i al vídeo promocional on es vesteixen)
Ajudant-nos a fer el pica pica de la gala. (regalant-nos part del pica pica de la gala i sortint a tota la publicitat)
Nom *
Your answer
Comerç *
Your answer
Adreça botiga *
Your answer
Telèfon persona de contacte *
Your answer
Correu electrónic *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service