ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2019-2020
Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Θεσσαλίας συνδιοργανώνει με την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», την υλοποίηση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων» στην Καρδίτσα. Υπεύθυνοι για το συντονισμό και τη λειτουργία της Ακαδημίας Γονέων Καρδίτσας είναι ο Βασίλειος Σωτ. Κωτούλας Οργανωτικός Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου και ο Μπότας Αθανάσιος Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου.
Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Απευθύνεται, δηλαδή, κυρίως σε γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στις δύο τελευταίες τάξεις του δημοτικού σχολείου, στο γυμνάσιο και στο λύκειο.
Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας. θα πραγματοποιηθούν 9 μηνιαίες συναντήσεις, κάθε Τρίτη ή Πέμπτη, ώρες 17:30 – 19:30 στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς.
ΧΩΡΟΣ: Αίθουσα Τ.Ε.Δ.Κ., Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 34 Καρδίτσα.
Ηλεκτρονική Διεύθυνση (αν υπάρχει)
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Επίθετο *
Όνομα *
Σχολείο φοίτησης του παιδιού σας *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy