Anmälan till digitalt lunchseminarium den 26 maj 12:15-13:00
Idag klockan 12:15 kör vi! Föranmälan är full men nu släpper vi de sista direktregistreringsplatserna!

ANMÄL DIG via denna länk: https://attendee.gotowebinar.com/register/876750979129390607

- Vi kommer använda GoToWebinar. Ni kommer inte synas och bara höras om får ordet av oss efter att ni räckt upp handen eller ställt en fråga i chatten (som bara syns för oss på Jämställt).
- Du kan vara med genom dator eller med en mobiltelefon, surfplatta eller liknande. För bästa upplevelse använder du datorn och har med dig en mobil för att kunna spela ett spel och för att svara på frågor.
Börja med att registrera dig via länken nedan genom att skriva in namn och mejladress:


Läs mer om Jämställt på www.jamstallt.se
Om föreläsningen
Vi kör en kortvariant av vår mycket uppskattade föreläsning "För en inkluderande arbetsplats". Du kommer att få spela vårt digitala "Ett-steg-fram-bingo", se filmklipp och få tips om hur din arbetsplats kan bli mer inkluderande. Vi kör alltid med upplevelsebaserat lärande för att väcka engagemang och ge aha-upplevelser.

Utbildningen är kostnadsfri för en person per verksamhet och är ett superbra tillfälle för er att kolla in om våra utbildningar är något för hela er arbetsplats. Föreläsningen passar alla olika sorters verksamheter från förskolan till byggbolaget och myndigheter (om vi sedan kör utbildning för er verksamhet så anpassar vi oss självklart efter era förutsättningar och behov).
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy