Kaupunkilainen! Tule kertomaan miten katutila saadaan eloon!

Oulun liikekeskus ry on käynnistänyt työn, jossa tavoitteena on parantaa Oulun keskustan vetovoimaa edistämällä kaupunkikeskustan sujuvaa asiointia. Osana työtä järjestetään ideariihi, jossa kaupunkilaiset pääsevät ideoimaan konkreettisia toimia asioinnin sujuvoittamiseksi sekä viihtyisämmän kaupunkiympäristön kehittämiseksi. 

Ideariihi järjestetään maanantaina 10.10. klo 17.00-19:30 Kauppahallin kahviossa

Ideariihi järjestetään työpajamuotoisena tilaisuutena, jossa kaupunkilaiset pääsevät tunnistamaan erilaisten käyttäjäryhmien tarpeita sekä jakamaan ideoita kaupunkitilan viihtyisyyden, monikäyttöisyyden, elävyyden ja houkuttelevuuden kehittämiseksi. Työpajassa keskitytään neljään katutilaan, joissa on tunnistettu potentiaalia monikäyttöisyydelle. 

Sinun ideasi kokeiluun?

Riihessä saatujen ideoiden pohjalta järjestetään alkuvuodesta 2023 kokeilu, jossa ideoita toteutetaan käytännössä katutilassa. Kokeilun aikana kaupunkilaisilta kerätään palautetta ja kokeilun tuloksia arvioidaan keväällä 2023.  

Ideariihi on avoin kaikille kaupunkilaisille. Oulun liikekeskus ry ja Oulun kaupunki toivottavat kaupunkilaiset vauvasta vaariin lämpimästi tervetulleiksi ideoimaan ja vaikuttamaan! 

Kokeilun rahoittaa Keski-Suomen liitto osana Ydinkeskustojen kestävä tulevaisuus -hanketta

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat, että nisua riittää kaikille: 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimesi:  *
Terveiset järjestäjille ja toiveet työpajan suhteen:  *
Voit halutessasi jättää tähän terveisiä työpajan järjestäjille ja/tai kertoa jo etukäteen minkälaisia odotuksia ja toiveita sinulle on työpajan suhteen. 
Tietosuojalauseke
Järjestäjä kerää nimitiedot ainoastaan tapahtuman käytännön järjestelyjä varten. Listoja ei luovuteta ulkopuolisille ja lista hävitetään välittömästi järjestettävän tapahtuman jälkeen. 
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy