Teamleden voor het #DAFW18 Social Media team gezocht! (5 t/m 16 okt 2018)
Het #DAFW18 Social Media Team zal onder andere bestaan uit jongeren en studenten van bijvoorbeeld HAS Hogeschool, Van Hall Larenstein, Aeres Hogeschool, Universiteit Wageningen en Inholland of studenten die een opleiding volgen binnen de agrifood sector. Ook studenten die geinteresseerd zijn om social media reporter te zijn zijn uiteraard welkom.

Samen met het "Spread the WURd" team van Wageningen UR zullen de teamleden het #DAFW18 Social Media Team vormen tijdens Dutch Agri Food Week op 5 t/m 16 oktober 2018.

Dutch Agri Food Week is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Agri Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

We willen met een team van ongeveer 25-30 studenten een grote hoeveelheid landelijke evenementen via social media verslaan. Denk daarbij aan het reageren op vragen, maken van foto's, afnemen van kleine interviewtjes tijdens de evenement, inhaken op issues, en het monitoren van social media.

Wat krijg je ervoor terug?
- Communicatie- en marketing ervaring (handig voor op je CV).
- Toegang tot evenementen en netwerken tijdens Dutch Agri Food Week.
- Training, briefing, coaching en begeleiding van DAFW-team.
- Vergoeding conform leeftijd en CAO.

Op basis van de online inschrijvingen zal er een eerste selectie van het team plaatsvinden. De inschrijving loopt t/m begin september. Daarna zal er aan iedereen een terugkoppeling plaatsvinden. De datum van de briefing is op donderdag 20 september van 14:00 tot 16:00 in Agrifoodplaza in Den Bosch (Onderwijsboulevard 225).

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor- en achternaam *
Email adres *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Man/vrouw *
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Op welke hogeschool zit je? *
Hieronder vind je de hogescholen die aangesloten zijn bij Dutch Agri Food Week.
Hoe ervaren ben je met social media? *
Geen ervaring
Expert ervaring
Heb je al eens eerder in een social media team gewerkt? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lab701 Online Marketing. Report Abuse