LOP 08 - Bewitching Spirits
The number in the parenthesis indicates how many boxes you should check to be correct in that quiz number.
Email address *
Complete Name (Family Name, Given Name) *
Contact Number (and WhatsApp No. if available) *
1. Was the form that Saul saw actually Samuel the prophet? *
Answer: 1 Kings 22:22. And he said, I will go forth, and I will be a __________ ____________ in the mouth of all his prophets.
1 point
2. Do the dead come back to converse with or to haunt the living? *
Answer: Job 14:21. His sons come to honour, and he _________ it not; and they are brought low, but he perceiveth it not of them.Ecclesiastes 9:5, 6, 10 The dead know not any thing, neither have they any more a reward; for the memory of them is forgotten. Also their love, and their hatred, and their envy, is now perished; neither have they any more a portion for ever in any thing that is done under the sun [in this life]. ... For there is no work, nor device, nor knowledge, nor wisdom, in the grave.
1 point
3. According to the book of Revelation, who has the keys of death? *
Answer: Revelation 1:18. I am he that ____________, and was dead; and, behold, I am alive for evermore ...; and have the keys of hell and of death.
1 point
4. How did God make man in the beginning? *
Answer: Genesis 2:7. And the Lord God formed man of the ________ of the ground, and breathed into his nostrils the breath of life; and man became a living soul.
1 point
5. What happens at death? *
Answer: Ecclesiastes 12:7. Then shall the dust return to the earth as it was: and the ________ shall return unto God who gave it.
1 point
6. Where do the dead go when they die? *
Answer: Job 21:32. Yet shall he be brought to the ________, and shall remain in the tomb.John 5:28, 29 All that are in the __________ shall hear his voice, And shall come forth.
1 point
7. The Bible makes it plain that King David is saved. Is he in heaven now? *
Answer: Acts 2:34. For David is ______ ________________ into the heavens. (two word answer)Acts 2:29 Men and brethren, let me freely speak unto you of the patriarch David, that he is both dead and buried, and his sepulchre [tomb] is with us unto this day.
1 point
8. But isn't it true that the soul is immortal and that only the body dies? *
Answer: Ezekiel 18:4. The soul that sinneth, it shall ______.Job 4:17 Shall mortal man be more just than God?1 Timothy 6:15, 16 The King of kings, and Lord of lords; Who only hath immortality.
1 point
9. When will the righteous be given immortality? *
Answer: 1 Corinthians 15:51-53. We shall all be changed, In a moment, in the twinkling of an eye, at the last __________: for the __________et shall sound, and the dead shall be raised incorruptible, ... and this mortal must put on immortality.1 Thessalonians 4:16 For the Lord himself shall descend from heaven with a shout, with the voice of the archangel, and with the __________ of God: and the dead in Christ shall rise first.
1 point
10. How does the Bible repeatedly refer to death? *
Answer: John 11:11, 14. Our friend Lazarus ___________; ... Lazarus is dead.Matthew 27:52 And the graves were opened; and many bodies of the saints which slept arose.2 Samuel 7:12 Thou shalt sleep with thy fathers.1 Thessalonians 4:14 Them also which sleep in Jesus will God bring with him.
1 point
11. Since wizards, witches, and psychics cannot contact the dead, whom are they contacting? *
Answer: Revelation 16:14. They are the spirits of devils, working ___________.
1 point
12. Why does Satan want us to believe that the spirits of the dead are really alive? *
Answer: Matthew 24:24, 25. For there shall arise false Christs, and false prophets, and shall shew great signs and wonders; insomuch that, if it were possible, they shall __________ the very elect. Behold, I have told you before.
1 point
13. How effective will Satan's use of these evil spirits be in the last days? *
Answer: Revelation 18:23. By thy sorceries were ______ nations deceived.Revelation 18:2 Babylon the great is f__________en, ... and is become the habitation of devils, and the hold of every foul spirit.Revelation 12:9 That old serpent, c__________ed the Devil, and Satan, which deceiveth the whole world.
1 point
14. How does God regard these miracles by evil angels? *
Answer: Leviticus 20:27. A man also or woman ... that is a __________, shall surely be put to death.1 Timothy 4:1 Some shall depart from the faith, giving heed to seducing spirits, and doctrines of devils.Ephesians 5:11 Have no fellowship with the unfruitful works of darkness.
1 point
15. What glorious power does God offer His people? *
Answer: Philippians 3:10. That I may know him, and the power of his _____________.
1 point
16. Would you like to accept Jesus' offer to give you the power of the resurrection in your life? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy