Заявка за младежки обучители (YE) за проект "Recognize & Change"/ "Приеми и промени" (bg text) на Община Торино, Италия
Сдружение "АСУ Делфи", регионален партньор по проект "Recognize & Change" / "Приеми и промени"(bg text) на Община Торино (Италия)

НАБИРА МЛАДЕЖКИ ОБУЧИТЕЛИ
(позицията е подходяща за студенти, ученици в горен гимназиален курс, социални и младежки работници, обучители, учители, учiлищни психолози и педагози)

Критерии за подбор на кандидати. Кандидатите трябва:
• да са на възраст между 17 и 27 години;
• да притежават добри комуникационни умения;
• да имат желание да работят във формална и неформална образователна среда, с ученици от средните и основни класове;
• да са мотивирани да повишат знанията и уменията си по темите: идентичност и взаимоотношения (тема за 2018 г.), дискриминация (тема за 2019 г.) и насилие (тема за 2020 г.).
• да умеят да работят в екип (в голяма група и по двойки).
Предимство при кандидастване е кандидатите да са от област Бургас, да имат релевантен практически опит при работа с младежи във формална или неформална среда, и владеят разговорно английски език (последното е за кандидати, с възможност за участие в обен в чужбина)

Процедура за подбор на кандидати:
Етап I: Кандидатстване онлайн на посочената форма тук, до 17:00 часа на 10.02.2018 г.
Етап II: Провеждане на интервю с кандидатите през периода 11 - 13 февруари 2018 г. (на място в офиса на организацията в Бургас, по skype или facebook messenger). Публикуване на списък с одобрените кандидати до 10:00 часа на 14 февруари 2018г.
Етап III. Подписване на споразумения с одобрените кандидати и обявяване на дата, място и програма на двудневното обучението, срок 14- 17.02.2018 г.

Практически дейности/ ангажимент на младежките обучители:
Младежките обучители ще преминат двудневно обучение в края на месец февруари 2018 г. По време на обучението те ще придобият ключови компетенции по годишната темата, заложена в проекта. След обучението, през периода от 5 март - 15 май 2018 г. обучители ще вземат участие в минимален брой практически часове, които ще бъдат реализирани в училищна среда при работа с младежи от средни училища, партниращи по проекта. По време на дейността си обучители ще бъдат подпомагани от мениджър за местна осведоменост и обучение (MLAE). Дейността ще се осъществява по международна методология, адаптирана специфика за нуждите на младежите в региона.

Признание и стимули за младежките обучители:
Всички младежки обучители преминали теоретичния и практически курс ще бъдат сертифицирани. По проекта, всяка година, през следващите три, по един от младежките обучителите ще има възможността да участва в международен седмичен обмен в Гърция с цел повишване на компетенциите по съответната годишна тема. За практическите занимания по дейността са предвидени материални стимули под формата на ваучери за материали, услуги и храна.

Име, презиме и фамилия на кандидата *
Your answer
Мобилен телефон *
Your answer
Електронна поща *
Your answer
Възраст *
Образование *
Образователни компетенции *
В резюмиран вид опишете образователни си компетенции: завършена образователна степен, специалност, учебно заведение, година на завършване/ Ако още сте ученик или студент посочете учебното заведение и специалността където учите (мах. 350 символа)
Your answer
Професия/ занимание *
Посочете основното си занимание или дейност, която сте ангажирани към този момент
Практически опит и/или стаж *
В резюмиран вид посочете само Вашия релевантен опит (мах до 600 символа)
Your answer
Каква е Вашата мотивация за участие в проекта? *
Бъдете конкретни и опишете своята мотивация като възможност за натрупване на обогатяващ опит, надграждане на лични компетенции, обществено признание или дейност в полза на обществото (мах 400 символа)
Your answer
Ако искате да споделите още нещо за себе си - направете го тук
В това поле може да опишете своя опит в дейности по проекти, неформални обучения, дейност в НПО или други обществени органи, придобити сертификати и други (мах. 350 символа)
Your answer
Моля по скалата от 1(слабо) до 5 (високо), оценете нивото си на владеене на английски език. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms