Aanmeldformulier Criminal Minds
Dit is het aanmeldformulier voor Crimineel Minds, een samenwerking tussen studieverenigingen van het Utrecht Law College, Sirius en Tilia. Leuk dat je wil komen! Vul hieronder je gegevens in, dan hopen we je snel te zien, tot dan!

Datum: 5 oktober 2022
Tijd: 15:15 uur
Locatie: De Utrechtse Muziekschool en Janskerkhof 2-3
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is je voornaam? *
Wat is je achternaam? *
Wat is je e-mailadres? *
Wat is je telefoonnummer? *
Omdat we graag wat sturing aan het gesprek willen kunnen geven, willen we alle studenten bij aanmelding vragen om een vraag aan de sprekers in te vullen. Op die manier heeft Joep Lindeman altijd een paar relevante vragen achter de hand en weten wij wat er leeft onder de aanwezigen.
*
Als je je aanmeldt voor een evenement van Ad Informandum, verwachten wij dat je aanwezig bent. Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn, dien je uiterlijk 24 uur van tevoren je afmelding door te geven via ... . Kom je niet naar het evenement, dan brengen wij vijf euro in rekening. Tevens ga je door je aan te melden akkoord met ons privacystatement en geef je toestemming dat foto's van jou - gemaakt durende het evenement - op de website of de sociale van Ad Informandum kunnen worden geplaatst.  *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy