Stichting Kom In Mijn Tuin - Vrijwilligers aanmeldingsformulier
Stichting "Kom ln Mijn Tuin" afgekort KIMT is een nieuw initiatief, maar kent een rijk en groen verleden. In 2008 begonnen wij met de aanleg en onderhoud van de kindertuinen aan de Leidsevaart in Heemstede. Een groot succes; hier leerden tientallen kinderen zelf groenten planten, plukken, proeven en hun verantwoordelijkheid te dragen. In 2013 ging stichting KIMT in het Groenendaalse Bos in Heemstede van start met de kinder-, generatie- en mindervalidetuinen.

Bij de Stichting"Kom In Mijn Tuin" houdt een aantal vrijwilligers zich bezig met de begeleiding van kinderen, ouderen en mindervaliden bij het onderhoud van de tuinen.

De stichting prijst zich gelukkig met zulke trouwe medewerkers, maar ziet zich toch voor de taak gesteld de continuïteit te waarborgen en dus tijdig voor vervanging van deze mensen te zorgen, ook om de kennis en ervaring van deze groep te behouden en door te geven aan een "nieuwe generatie". We zijn op zoek naar enkele mensen die vanaf het begin van het volgende seizoen met ons mee willen werken.

Wat vragen wij? Eigenlijk niet zo veel. ln ieder geval hoeft u niet didactisch geschoold te zijn of een tuinspecialist te zijn, er is ook geen leeftijdsgrens. Wel is het belangrijk dat u het werken met kinderen en ouderen plezierig, en tuinieren leuk vindt.

De tijdsinvestering: voor de begeleiding van een groep -tussen april en september- bent u er ongeveer 2 uur per week kwijt op donderdag- of vrijdagmiddag. Het spreekt uiteraard vanzelf dat er rekening wordt gehouden met uw vakanties en vrije dagen.

Voelt u niets voor het groepswerk, maar wilt u wel een bijdrage aan het geheel leveren, dan kan dat natuurlijk ook. We zijn namelijk opzoek naar mensen die een handje willen helpen met het algemene (onderhouds) werk. Dit kan zowel doordeweeks als op de zaterdag(morgen) worden gedaan. Wat stellen wij hier tegenover? Wij stellen een klein stukje grond ter beschikking zodat u uw eigen groente/bloemen kunt telen. Ook, en vanzelfsprekend, een gedegen inwerkperiode, veel voldoening en mogelijkheid om heerlijk buiten te zijn in een schitterende omgeving, meestal samen met anderen. Lijkt het u wat? Vult u dan het onderstaande formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op (bellen mag natuurlijk ook).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ja ik ben geïnteresseerd en wil graag meer informatie over:
Naam *
Adres *
Postcode + Woonplaats *
Telefoonnummer en/of e-mail adres *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy