Inschrijfformulier AJW 2017
LET OP: WANNEER JE JEZELF REEDS VIA EEN PAPIEREN FORMULIER HEBT INGESCHREVEN, HOEF JE DIT ONLINE FORMULIER NIET MEER IN TE VULLEN.

Bij dezen schrijf ik mij in voor het NSA-allejaarsweekeinde, van 2 tot en met 4 juni 2017 te Wellerlooi. Ik zal de kosten voor het AJW (€40,-) overmaken naar rekeningnummer NL41INGB0004768578 tnv NSA EXCOM ovv AJW + [je naam]

Algemene voorwaarden:
* Toegang tot het NSA-allejaarsweekeinde zal geweigerd worden als er geen betaling heeft plaatsgevonden.
* Bij annulering tot twee weken voor het weekend zal de deelnemersbijdrage volledig gerestitueerd worden. Bij annulering binnen twee weken voor het weekend zal in principe geen restitutie plaatsvinden. Mocht het voorkomen dat er nog geen betaling plaatsgevonden heeft en er wel wordt afgemeld binnen twee weken zal het bedrag (€40,-) nog steeds betaald moeten worden aan de NSA. Wel kan de allejaarsweekeindecommissie besluiten om alsnog gehele of gedeeltelijke restitutie te verlenen, bijvoorbeeld op basis van de reden van annulering of het vinden van een vervangende deelnemer. De commissie is echter niet verplicht dit te doen.
* Mocht je schade aan eigendommen van andere deelnemers, de NSA, de allejaarsweekeindecommissie, de locatie en/of anderen veroorzaken, dan ben je hiervoor aansprakelijk en de eventueel voortvloeiende kosten kunnen door diegene die schade lijdt op jou verhaald worden.
* Op het weekend zul je de aanwijzingen en instructies van de commissie opvolgen en je tevens aan de huisregels van de locatie houden.
* Het weekend loopt van de middag op vrijdag 2 juni 2017 tot en met de middag op zondag 4 juni 2017. Overnachting is inbegrepen bij de deelnemersbijdrage. Hiervoor moet je zelf een hoeslaken, een slaapzak of deken en een kussen meenemen. Tevens inbegrepen zijn: twee keer ontbijt, met de mogelijkheid om ook voor de lunch wat boterhammen te maken, en twee keer avondeten. Hiervoor moet je wel je eigen bestek, bord en beker meenemen. Overdag zijn enkele niet-alcoholische dranken inbegrepen. Ook alle activiteiten zijn inbegrepen. Niet inbegrepen bij de deelnemersbijdrage zijn het vervoer van en naar de locatie (dit gebeurt op eigen gelegenheid) en alle drankjes die bij de bar aangeschaft kunnen worden.

Voornaam
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam
Your answer
E-mailadres
Your answer
Studierichting
Studiejaar
Allergieën, vegetarisme (+ varianten) of andere bijzonderheden?
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Telefoonnummer in geval van nood
Your answer
Ik accepteer de algemene voorwaarden zoals geformuleerd bovenaan
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Natuurwetenschappelijke Studievereniging Amsterdam. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms