Työryhmä haku 2016
Hallitus on päättänyt perustaa ja nimetä alkaneelle vuodelle kolme opiskelijakunnan toimintaan ja tulevaisuuteen vaikuttavaa työryhmää: jäsenhankintatyöryhmä, yritysyhteistyötyöryhmä ja tapahtumatyöryhmä. Työryhmien toimikausi on kalenterivuosi ja ne vaativat työskentelyyn sitoutumista tuloksien saavuttamiseksi. Jokaista työryhmää vetää hallituksen jäsen ja työryhmät asettavat itselleen tavoitteet ensimmäisessä kokoontumisessaan.

Työryhmiin osallistuu hallituksen jäseniä, edustajiston edustaja sekä avoimella haulla valittavat edustajat, paikkoihin voi hakea alla olevalla lomakkeella. Hakemukset tulee toimittaa 21.2.2016 mennessä ja työryhmät hallitus muodostaa kokouksessaan 23.2.2016 ja työryhmien jäsenille ilmoitetaan valinnasta saman viikon aikana.

Työryhmien työkieli on Suomi

JÄSENTYÖRYHMÄ

Hallituksen edustus: Krista Mahlamäki, Emmi Paajanen ja edustajiston pj Miihkali Härkönen. Yksi (1) jäsen opiskelijakunnan edustajistosta, avoimella haulla kaksi (2) jäsentä.

METKAn jäseniä on vajaa 6000 melkein 16 000 opiskelijasta. Tilanne voisi olla paremmalla tolalla, ja näin ollen turvata opiskelijakunnan taloudellisen tulevaisuuden ja opiskelijan edunvalvonnan. Työryhmä pohtii uusia jäsenhankinnan sekä -pidon keinoja ja vanhojen kehittämistä orientaatioviikoille ja erityisesti niiden välille, ja tuo esityksiä toimenpiteistä hallitukselle. Työryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa helmi-toukokuun ja elo-joulukuun aikana.

YRITYSYHTEISTYÖTYÖRYHMÄ

Hallituksen edustus: Lauri Karhunen, Nelli-Maria Rantala ja edustajiston vpj Iman Tuulenvirta. Yksi (1) jäsen opiskelijakunnan edustajistosta, avoimella haulla kaksi (2) jäsentä.

Toimivat suhteet alueen yrityksiin parantavat opiskelijakunnan tapahtumien laatua ja taloudellisia edellytyksiä. Lisäksi yritysyhteistyö luo uusia mahdollisuuksia opiskelijoiden työelämäkontakteille.Yritysyhteistyötyöryhmä pohtii yritysyhteistyön opiskelijakunnan toiminnalle luomia mahdollisuuksia, ja tuo hallitukselle esityksiä ja konkreettisia ideoita yritysyhteistyön kehittämisestä. Työryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa helmi-toukokuun ja elo-joulukuun aikana.

TAPAHTUMATOIMIKUNTA

Hallituksen edustus: Veli-Matti Wirta, Maria Jokinen ja Jani Nieminen. Yksi (1) jäsen edustajiston keskuudesta, avoimella haulla kolme (3) jäsentä.

Tapahtumatoimikunta pohtii opiskelijakunnan tapahtumien konseptin ja järjestelyjen kehittämistä (pl. Wiikon Wappu). Toimikunnan jäsenet voivat halutessaan osallistua myös käytännön järjestelyihin, mutta pääasiallisena tavoitteena on luoda toimivia tapahtumakonsepteja niin bileisiin kuin muihin osallistaviin tapahtumiin. Toimikunta valmistelee hallitukselle esitykset hyvissä ajoin ennen tapahtumavalmisteluja. Toimikunta kokoontuu kerran kuukaudessa helmi-toukokuun ja elo-joulukuun aikana.

Haen työryhmään
Nimi
Etunimi, Sukunimi
Your answer
Sähköposti
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Opiskeluala
Your answer
Avoin hakemus
Miksi juuri sinä?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms