40 jaar WOONESTETIKA 1978-2018
Deel jouw "Woon-verhaal van 1978" met ons en verdien gratis toegangskaarten voor de beurs. Ben je getrouwd in '78, heb je gebouwd in '78, ging je op kot in '78, ben je geboren in '78. Hoe woonde je toen !?

Laat het weten en kom zeker naar onze 40ste editie van WOONESTETIKA van 27 oktober - 04 november 2018 in de LIMBURGHAL in Genk. Misschien word je wel winnaar van onze "interieuradvies & verf" - actie.

Vul hieronder je gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk. Tot gauw ! Volg alle exposanten op www.woonestetika.com en op https://www.facebook.com/WoonestetikaBeurs

Ps: heb je technische problemen met dit formulier, blijf kalm en stuur ons een kort mailtje op productie@mtss.be Dan nemen wij zelf contact.

Email address *
Voornaam en Naam *
Your answer
Geboortedatum (je kan ook gewoon typen zonder de kalender te gebruiken)
MM
/
DD
/
YYYY
Telefoonnummer *
Your answer
Wat is jouw verhaal over "Wonen in 1978"? (omschrijf kort - we nemen zelf contact met je op voor meer details) *
Your answer
Heb je foto's die we mogen publiceren over "Wonen in 1978"? *
Ben je beschikbaar voor een video-interview indien onze redactie jouw verhaal selecteert ? *
Postcode *
Your answer
Ben je *
Wat interesseert je vooral op de beurs (meerdere keuzes mogelijk) *
Required
Gegevensverwerking
Door je gegevens in te vullen en naar ons door te sturen ga je akkoord met de verwerking van je persoonlijke informatie en het gebruik ervan, louter en alleen ten behoeve van acties van WOONESTETIKA.
Akkoord met gegevensverwerking *
Required
Gratis tickets en meer
Indien je alle informatie leverde zoals hierboven gevraagd en indien we je "Woonverhaal" kunnen delen via onze online en social media, krijg je in ieder geval 2 GRATIS TOEGANGSKAARTEN voor de beurseditie van 2018. We nemen daarvoor contact met je op via e-mail. Uit de leukste verhalen en/of foto's selecteert onze redactie, in samenwerking met de organisator en exposanten, 3 winnaars voor een individueel interieur- en verf advies.
Contactgegevens
Het project "Storytelling" omtrent WOONESTETIKA 1978-2018 is een actie van BISC marketing & media in samenwerking met EXPORAMA, organisator van de beurs. Voor contact en of klachten in verband met deze actie kan je mailen naar productie@mtss.be of bellen naar 0495/28 14 67. Wij antwoorden zo snel mogelijk.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms