Zimowe Ptakoliczenie 2020 – zorganizuj wycieczkę

24–26 stycznia 2020 roku dołącz do Zimowego Ptakoliczenia i policz z nami ptaki!

Zorganizuj spacer, ogłoś go w lokalnych mediach i zaproś innych do wspólnego obserwowania i liczenia ptaków w ostatni weekend stycznia.

Do 2 lutego 2020 r. wypełnij Kartę Obserwacji (dostępną na www.otop.org.pl od 23 stycznia 2020)

Więcej informacji o tegorocznej akcji - www.otop.org.pl

Polityka prywatności
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej "RODO”, informuję, że:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Ptaków, reprezentowany przez Zarząd OTOP, z siedzibą w Markach, 05-270 Marki, kontakt tel. 22 761 82 05 lub e-mail: biuro@otop.org.pl,
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji celów statutowych Ogólnopolskiego Towarzystwa
Ochrony Ptaków - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a, b RODO,
3) posiada Pani/Pan prawo dostępu do danych osobowych, prawo żądania ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania,
4) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzasadnione jest, że
Pana/Pani dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z RODO
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Ptaków. Report Abuse