ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΔΡΟΥ
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής
Επίθετο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
email *
Your answer
Ιδιότητα & Φορέας
Απασχόληση ή/και τίτλος ανώτερου πτυχίου & Φορέας απασχόλησης ή/και απόκτησης του πτυχίου (συμπληρώστε ελεύθερα τις όποιες επιπλέον πληροφορίες επιθυμείτε )
*
Your answer
Συγγραφέας Εργασίας;
Επιστημονική Επιτροπή;
Μέλος της Ερευνητικής Ομάδας ΚΟΙΝΑ-ΚΑΟ;
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ
Ανάλογα με τις δηλώσεις η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου θα προσπαθήσει να κάνει κράτηση σε κάποια επιχείρηση εστίασης (κατά προτίμηση συνεταιριστική στο βαθμό που αυτή θα μπορεί να αντεπεξέλθει) με το τελικό κόστος να βαρύνει τον ενδιαφερόμενο/η. Δηλώστε αν θέλετε να συμπεριληφθείτε στη λίστα της κράτησης την Παρασκευή ή / και το Σαββάτο. Η ώρα της προσέλευσης θα είναι 20.00-20.30.
ΠΑΡ 5/5 20.30
ΣΑΒ 6/5 20.30
ΘΕΛΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;
Σημειώστε εδώ αν θέλετε βεβαίωση συμμετοχής. Θα σας δοθεί την τελευταία μέρα του συνεδρίου Κυριακή 7/5 στο τελευταίο διάλειμμα. Για διαφορετική ρύθμιση απευθυνθείτε στη γραμματεία του συνεδρίου τις ημέρες διεξαγωγής του.
ΘΕΛΩ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ
Αν θέλετε να στηρίξετε τη γραμματεία του συνεδρίου για μία περίοδο 4 ωρών δηλώστε το στη σελίδα https://goo.gl/forms/iVpPI7bcMc5NAs9X2 (συνάντηση ενημέρωσης την ΤΡΙΤΗ 2/5 στις 12.00-13.00 στην αίθουσα 301-της πτέρυγα Τοπογράφων Μηχανικών ή την Πέμπτη 4/5 στις 10.00 στο χώρο του συνεδρίου ή σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου από τους άλλους εθελοντές)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms