ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΔΡΟΥ
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Επίθετο *
Όνομα *
email *
Ιδιότητα & Φορέας
Απασχόληση ή/και τίτλος ανώτερου πτυχίου & Φορέας απασχόλησης ή/και απόκτησης του πτυχίου (συμπληρώστε ελεύθερα τις όποιες επιπλέον πληροφορίες επιθυμείτε )
*
Συγγραφέας Εργασίας;
Clear selection
Επιστημονική Επιτροπή;
Clear selection
Μέλος της Ερευνητικής Ομάδας ΚΟΙΝΑ-ΚΑΟ;
Clear selection
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ
Ανάλογα με τις δηλώσεις η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου θα προσπαθήσει να κάνει κράτηση σε κάποια επιχείρηση εστίασης (κατά προτίμηση συνεταιριστική στο βαθμό που αυτή θα μπορεί να αντεπεξέλθει) με το τελικό κόστος να βαρύνει τον ενδιαφερόμενο/η. Δηλώστε αν θέλετε να συμπεριληφθείτε στη λίστα της κράτησης την Παρασκευή ή / και το Σαββάτο. Η ώρα της προσέλευσης θα είναι 20.00-20.30.
ΠΑΡ 5/5 20.30
ΣΑΒ 6/5 20.30
ΘΕΛΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;
Σημειώστε εδώ αν θέλετε βεβαίωση συμμετοχής. Θα σας δοθεί την τελευταία μέρα του συνεδρίου Κυριακή 7/5 στο τελευταίο διάλειμμα. Για διαφορετική ρύθμιση απευθυνθείτε στη γραμματεία του συνεδρίου τις ημέρες διεξαγωγής του.
ΘΕΛΩ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ
Αν θέλετε να στηρίξετε τη γραμματεία του συνεδρίου για μία περίοδο 4 ωρών δηλώστε το στη σελίδα https://goo.gl/forms/iVpPI7bcMc5NAs9X2 (συνάντηση ενημέρωσης την ΤΡΙΤΗ 2/5 στις 12.00-13.00 στην αίθουσα 301-της πτέρυγα Τοπογράφων Μηχανικών ή την Πέμπτη 4/5 στις 10.00 στο χώρο του συνεδρίου ή σε όλη τη διάρκεια  του συνεδρίου από τους άλλους εθελοντές)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy