Kysely Endometrioosiyhdistyksen toiminnan mahdollisesta laajenemisesta
Endometrioosiyhdistys suunnittelee mahdollista toiminnan laajenemista koskemaan myös muita gynekologia sairauksia/oireyhtymiä, kuten esim. PCOS ja vulvodynia. Pyrimme kyselyn avulla kartoittamaan, mitä nämä gynekologiset sairaudet voisivat olla ja minkälaista vertaistukea ja tietoa voisimme uusille potilasryhmille tarjota. Kyselyyn vastaaminen kestää muutaman minuutin, autathan meitä kehittämään toimintaamme! Kysely on avoinna 23.5.2018 saakka. Lisätietoja kyselystä antaa Endometrioosiyhdistyksen järjestösuunnittelija Elina Purho elina.purho@endometrioosi.fi tai 046 9232858.
1. Ikä
Clear selection
2. Asuinpaikka
3. Sairastatko jotain/joitain seuraavista gynekologisista sairauksista tai oireyhtymistä? Voit valita useamman vaihtoehdon tai lisätä oman.
4. Mikä/mitkä gynekologiset sairaudet olisi mielestäsi tärkeää huomioida yhdistyksen laajentaessa toimintaa (ja miksi)? Voit mainita kohdassa 3. listattuja sairauksia tai joitain muita. Pyrimme huomioimaan sellaisia sairauksia/oireyhtymiä, joilla ei ole vielä omaa potilasjärjestöä ja joita ei luokitella harvinaisiksi sairauksiksi (<5/10 000).
5. Minkälaista tietoa ja materiaalia toivot meidän tarjoavan toimintaan mahdollisesti mukaan tuleviin sairauksiin/oireyhtymiin liittyen? Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon tai lisätä oman.
6. Minkälaista tukea/vertaistukea toivoisit meidän tarjoavan tulevaisuudessa? Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon tai lisätä oman.
7. Oletko itse mahdollisesti kiinnostunut osallistumaan vapaaehtoistoimintaan itsellesi sopivalla panostuksella (esim. vertaistukiryhmien vetäminen, tukipuhelinpäivystys, tukihenkilötoiminta, keskusteluryhmän moderointi, materiaalin jakaminen)?
8. Jos mainitsit olevasti mahdollisesti kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, jätäthän sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Otamme sinuun myöhemmin yhteyttä ja tiedustelemme kiinnostustasi. Tämä ei kuitenkaan velvoita sinua osallistumaan toimintaan.
9. Sana on vapaa: mitä muuta haluaisit kommentoida mahdolliseen laajenemiseen liittyen?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Korento ry. Report Abuse