Formulari de preinscripció a les activitats del Museu de l'ICP
A través d'aquest formulari podeu fer una preinscripció a les activitats organitzades pel Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. La plaça no estarà confirmada fins que rebeu una notificació per part del museu. Podeu consultar el programa complet d'activitats en aquest enllaç: http://bit.ly/ICPFam

Per a qualsevol consulta, podeu trucar al 93 726 17 69 de dimarts a divendres, de 10 a 14h, divendres de 17a 20h, dissabtes d'11 a 14h i de 17 a 20h i diumenges d'11 a 14h.

Si per algun motiu heu d'anul·lar una preinscripció, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres. La plaça que deixeu lliure la podrà ocupar una altra família.

En compliment de l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, t'informem que les dades facilitades en aquest formulari seran recollides en un fitxer automatitzat propietat de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont amb l'objectiu de gestionar la inscripció a les activitats. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació al tractament de les teves dades enviant un correu electrònic a l'adreça comunicacio@icp.cat.
Nom i cognoms de la persona que fa la preinscripció *
Your answer
Telèfon mòbil de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Nombre d'infants *
Reviseu a la web de l'ICP les edats recomanades pels tallers
Nombre d'adults *
Activitat per a la que feu la preinscripció *
Només es mostren les activitats que se celebraran les pròximes setmanes i que tenen places disponibles. A mesura que avanci el semestre anirem afegint les següents.
Edat dels infants *
Indiqueu l'edat dels infants indicats en el cuadre següent
Your answer
Voleu rebre informació de les activitats del Museu per correu electrònic *
No us enviarem mai més d'un correu a la setmana i us podeu donar de baixa en qualsevol moment
Observacions
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy