Anmälan: Konst, fika & konstakademien
3 oktober kl. 17:00
Konstakademien, Fredsgatan 12

Välkommen till SAK UNG - nätverket för unga som gillar konst! Vi arrangerar konstaktiviteter som är gratis och öppna för alla mellan 16-25 år.

Följ med när vi tillsammans besöker Konstakademien och ser Sveriges Allmänna Konstförenings utställning "Landskap i ovissa tider/Shapeshifters" med samtidskonst av 21 olika konstnärer. Vi kommer både få en visning i utställningen och även ta chansen att upptäcka Konstakademien som är en spännande plats med mycket konst och historia.

Inga förkunskaper krävs - det blir en rolig kväll utan prestige och press där vi tillsammans upptäcker och diskuterar konsten!

Under kvällen bjuds det på vegetariska mackor med fika och trevligt häng. Eventet är gratis och öppet för alla unga mellan 16-25 år.


//
SAK UNG är ett projekt från Sveriges Allmänna Konstförening för att engagera och aktivera unga i samtidskonsten. Här träffar du andra unga som delar ditt konstintresse, får tillsammans uppleva konst och skapa konstaktiviteter samt bygga egna nätverk och kontakter inom konstvärlden. Bli gratis medlem i SAK UNG här: http://bitly.com/2GJqy1R

SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden. Mer information om projektet finns på http://www.konstforeningen.se/sakung/
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Födelseår *
Your answer
Ev. matallergi eller specialkost
Your answer
Genom att anmäla dig till eventet godkänner du att SAK UNG behandlar din e-postadress. All personlig information som du lämnar till oss eller som vi erhåller, kommer att hanteras av SAK UNG som personuppgiftsansvarig och förvaras säkert. Personuppgifter delas inte med tredje part.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service