Pyetësor për Covid-19 (Koronavirus)
Ky pyetësor ka për qëllim vlerësimin e situatës socio-ekonomike dhe psikologjike të komunitetit LGBTI+ gjatë COVID 19 (Koronavirusit). Plotësimi i pyetësorit është anonim dhe synon të identifikojë problematikat me të cilat komuniteti LGBTI+, po përballet në mënyrë të tillë që organizatat Aleanca LGBTI dhe Streha LGBTI, t’ju vijnë në ndihmë përmes punës së tyre dhe gjithashtu të dëtyrojnë institucionet shtetërore të ndërmarrin përgjegjësitë e tyre, gjatë kësaj pandemie.
TË DHËNA TË PËRGJITHSHME
1. Mosha: *
Shëno qytetin në të cilin jeton: *
2. Ju lutem shënoni nivelin arsimor që keni përfunduar apo jeni duke kryer: *
3. Statusi civil: *
4. Si e identifikoni veten: *
5. Gjatë periudhës së Covid-19, si ja keni dalë për të plotësuar nevojat bazë të jetesës (ushqim, strehim, ilaçe) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy