Servei d'acollida
La finalitat d'aquest servei és donar resposta a la necessitat d'algunes famílies que, per motius de logística familiar no poden dur o recollir els seus fills i filles a l'escola en els horaris establerts de entrada i sortida.
Durant aquesta estona d'espera, els alumnes estan ubicats en diferents espais de l'escola sota la vigilància de una o més persones que tenen cura de la seva seguretat i d'afavorir un ambient cordial entre ells.
No és un espai d'estudi ni es fan activitats dirigides segons el grup d'edat. Els alumnes poden dedicar el temps a les tasques que considerin oportunes sempre respectant els seus companys.

Oferim dues modalitats de servei d'acollida:

SERVEI D'ACOLLIDA EVENTUAL:
En cas de necessitat, poden deixar l’alumne a l’aula d’acollida adquirint un tiquet a la recepció de l’escola. Aquest tiquet té un preu fix i dóna dret a l’ús del servei en tot l’horari establert pel torn que escullin (1,5h al matí i 1h a la tarda) en la data que desitgin. Els alumnes han de lliurar el tiquet al monitor responsable de l’activitat per poder accedir a l’aula d’acollida corresponent.

Els tiquets es poden comprar amb antelació i, en aquest cas, la família pot tenir-ne en dipòsit i afegir la data d'ús i el torn escollit el dia que el necessitin . En aquests casos, recepció els vendrà sense marcar torn ni data, però sí amb el nom i el curs de l'alumne.

Els alumnes que no estiguin donats d'alta al servei d'acollida fix i per tant, no constin a les llistes no podran accedir al servei sense aquest tiquet.

IMPORTANT: No és necessari donar-se d'alta al servei d'acollida eventual i per tant, pot abandonar el formulari.

SERVEI D'ACOLLIDA FIX
Aquesta modalitat implica la inscripció al servei de manera continuada durant el curs. Permet ajustar el servei a les necessitats de cada família, les quals hauran d’escollir:
• dia/es de la setmana (dll, dm, dc, dj, dv)
• torn de servei (matí o tarda)
• franja horària (hora i mitja; hora; mitja hora)
En base a aquesta elecció, s'estableixen les quotes mensuals fixes mensuals d'octubre a juny, excepte la corresponent al mes de setembre que es facturarà només el 50% del seu import.
Que desitja fer:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Societat de Sant Francesc de Sales. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms