Înscriere - Atelier Cele 7 Oglinzi Eseniene

Investiția pentru acest atelier:

- 490 lei, pentru înscrierea și plata unui avans de 190 lei până cel târziu 16 februarie. Diferența de 300 de lei o vei achita în prima zi a atelierului;
- 590 lei, pentru înscrierea și plata unui avans de 190 lei până cel târziu 23 februarie. Diferența de 400 de lei o vei achita în prima zi a atelierului;
- 690 lei, pentru înscrierea și plata unui avans de 190 lei, după data de 23 februarie (în cazul în care cele locurile la atelier nu s-a completat încă). Diferența de 500 lei, în prima zi a atelierului.

Această investiţie acoperă participarea ta la exerciţiile atelierului ( 3 - 4 martie 2018, sâmbătă 9.00 - 18.00 și duminică, 9.00 - 16.00), materialele scrise pe care le vei lua cu tine, diplomă de participare, apă, ceai, cafea, fructe și snacks-uri în pauzele de cafea. În afară de pauzele de cafea, vor fi și pauze de prânz de o oră, în cadrul cărora vei putea lua masa la un restaurant aflat în imediata apropiere a sălii unde se desfășoară atelierul. Masa de prânz nu este inclusă în investiția pentru atelier.

Locurile la acest atelier sunt limitate. Înscrie-te acum și plătește avansul, pentru a profita de oferta early bird și pentru a-ți asigura locul la atelier. În cazul în care te răzgândești, avansul nu se rambursează, din cauza locurilor limitate la atelier și a cheltuielilor fixe de organizare și închiriere a spațiului unde se desfășoară atelierul.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question