Esitys Suomen Tanssiurheiluliiton ansiomerkin myöntämiseksi
Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n ansiomerkki voidaan myöntää Suomen kansalaisille, jotka ovat ansiokkaasti toimineet liiton ja sen alaisten seurojen ja toimijoiden hyväksi sekä ulkomaalaisille, jotka ovat merkittävällä tavalla edistäneet tanssiurheilun kehittymistä Suomessa. Kilpailumenestys ei ole kriteerinä ansiomerkin myöntämiselle.

Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n ansiomerkit ovat: kultainen, hopeinen ja pronssinen ansiomerkki. Ansiomerkit myöntää Suomen Tanssiurheiluliiton hallitus.

Esityksiä ansiomerkin myöntämiseksi voi tehdä tällä lomakkeella.

Ansiomerkkisäännöt: https://www.dancesport.fi/wp-content/uploads/2019/04/Ansiomerkkis%c3%a4%c3%a4nn%c3%b6t2019.pdf

Taustatiedot
Ansiomerkkiä anovan seuran nimi *
Your answer
Yhteyshenkilön nimi *
Your answer
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite *
Your answer
Henkilö, jolle ansiomerkkiä esitetään *
Your answer
Missä ja milloin ansiomerkki luovutetaan *
Your answer
Ansiomerkki, kulta
Kultainen ansiomerkki on arvokas tunnustus, joka voidaan myötää henkilölle, joka on toiminut vähintään 30 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti 1 § mainittujen päämäärien edistämiseksi. Ansioituneisuutta edellytetään seuratason lisäksi liittotasolla. Ansioituneisuutta tässä tarkoitetulla tavalla osoittaa esimerkiksi jäsenyys liiton hallituksessa, jaostoissa, toimi- ja valiokunnissa ja/tai liiton toimihenkilöinä ja työntekijöinä. Ansioituneisuutta osoittaa myös toimiminen liiton edustajana kansainvälisissä tehtävissä.
Miten henkilö täyttää edellykset kultaiselle ansiomerkille:
Your answer
Ansiomerkki, hopea
Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 20 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti 1 § mainittujen päämäärien edistämiseksi. Ansioituneisuutta tässä tarkoitetulla tavalla osoittaa esimerkiksi usean vuoden jäsenyys yhdistyksen hallituksessa, sen avaintehtävissä tai toimikunnissa ja/tai toimiminen yhdistyksen toimihenkilönä. Ansioituneisuus edellyttää myös, että ko. henkilö on osallistunut liiton kokouksiin ja muihin liiton järjestämiin tilaisuuksiin.
Miten henkilö täyttää edellykset hopeiselle ansiomerkille:
Your answer
Ansiomerkki, pronssi
Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 10 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti 1 § mainittujen päämäärien edistämiseksi pääasiassa yhdessä tai useammassa seurassa.
Miten henkilö täyttää edellykset pronssiselle ansiomerkille:
Your answer
Lisätietoja
Lisätietoja
Your answer
Hakemuksen toimittaminen sähköisesti
Jos toimitat hakemuksen sähköisesti, ilmoita hakemuksen lähetettyäsi asiasta osoitteeseen toimisto@tanssiurheilu.fi. Kiitos!
Hakemuksen toimittaminen postitse
Allekirjoita hakemus, jos lähetät sen postitse. Tulosta täytetty hakemus selaimen kautta ja postita se osoitteeseen Suomen Tanssiurheiluliitto, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service