Φόρμα συμμετοχής Ready for work
Αναζητάς δουλειά; Θέλεις να βρεις ή να φτιάξεις για τον εαυτό σου μία επαγγελματική πορεία με απαιτήσεις, που θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα; Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να αποκτήσεις σχετική εμπειρία; Το Women On Top δημιούργησε την ιδανική εμπειρία μάθησης και δικτύωσης για σένα!
Από τις 9 έως και τις 13/3/2020, στο χώρο του Apivita Experience Store, τριάντα νέες γυναίκες θα συμμετάσχουν δωρεάν σε μία σειρά από 10 πρακτικά και διαδραστικά εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης, που θα τις βοηθήσουν να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν τις πιο χρήσιμες δεξιότητες για την αναζήτηση μιας θέσης εργασίας.
Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, οι απόφοιτες θα συνδεθούν με γυναίκες που έχουν επαγγελματική εμπειρία, όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πεδίο που τις ενδιαφέρει, και θα πραγματοποιήσουν μαζι τους μία τρίμηνη συνεργασία mentoring. Στο τέλος του προγράμματος θα έχουν εξοπλιστεί με πολύτιμα εφόδια, δεξιότητες, εργαλεία και γνωριμίες που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν στην αναζήτηση εργασίας τους αλλά και σε όλη την υπόλοιπη επαγγελματική τους ζωή.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 21/2 και η διαδικασία επιλογής των συμμετεχουσών θα ολοκληρωθεί ως τις 2/3. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και περιλαμβάνει την παρακολούθηση όλων των εργαστηρίων και του 3μηνου προγράμματος mentoring.
Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Τηλέφωνο *
Κατά προτίμηση κινητό.
Your answer
Email *
Your answer
Ημερομηνία γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Επαγγελματική κατάσταση *
Σχολή φοίτησης ή Τίτλος πτυχίου *
Your answer
Γιατί θέλεις να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα Ready for Work; Πώς πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει στα επόμενα βήματα της επαγγελματικής σου ζωής; *
Έως 300 λέξεις.
Your answer
Πώς φαντάζεσαι επαγγελματικά τον εαυτό σου σε 5 χρόνια από σήμερα; Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει; *
Έως 300 λέξεις.
Your answer
Αποδέχομαι ότι το Women On Top μπορεί να διατηρήσει τα στοιχεία μου και να επικοινωνεί μαζί μου για θέματα σχετικά με τον οργανισμό και τις δράσεις του. *
Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας στο https://womenontop.gr/privacy-policy-site/ και να αποσύρεις την έγκρισή σου ανά πάσα στιγμή, στελνοντας email στο info@womenontop.gr.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy