PRIJAVA SODELOVANJA na MSCA IF Masterclass UL 2018
Spoštovani profesorji/ice in raziskovalci/ke, ki bi se želeli vključili v interni program podpore za prijave na razpis MSCA IF v letu 2018,

prosimo vas, da nadaljujete z vpisom potrebnih podatkov o izbranem izkušenem tujem raziskovalcu/ke, za katerega želite, da ga povabimo na dvodnevno delavnico MSCA IF Masterclass Univerze v Ljubljani. Podatke lahko vnesete za dva (2) tuja/domača raziskovalca.

Vabilo izbranim MSCA IF raziskovalcem za udeležbo na Masterclass bomo pošiljali v začetku meseca marca. Med drugim bo raziskovalec/ka poleg vnosa osnovnih podatkov in preverbe upravičenosti za prijavo na razpis, moral oddati tudi izpolnjen project proposal Template Part B (Part 1), na kar ga/jo lahko predhodno opozorite.

Prosimo vas tudi za podatke podporne osebe na članici, ki vam bo pomagala pri organizaciji obiska tujega raziskovalca/ke ali pisanju projektne prijave, ipd.

Hvala.
Lep pozdrav,
Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost

Vaše ime in priimek
Your answer
Fakulteta
Vaš email naslov
Your answer
Prosimo vas, da vnesete podatke tujega raziskovalca/ke s katerim/o se boste udeležili dogodka MSCA IF Masterclass Univerze v Ljubljani (31.5.-1.6.2018) in oddali projektno prijavo na razpis H2020-MSCA-IF-2018.
Ime in priimek (tujega) raziskovalca/ke
Your answer
Email naslov (tujega) raziskovalca/ke
Your answer
Država katere rezident je (tuji)raziskovalec/ka
Your answer
Prosimo vas, da vnesete podatke osebe na fakulteti, ki vam bo pomagala pri organizaciji obiska (tujega) raziskovalca/ke ali pisanju prijave, ipd. Podatke bomo uporabili za vabilo na interni sestanek (7.3.2018), ki bo namenjen predstavitvi aktivnosti v okviru delavnice MSCA IF Masterclass (finančne usmeritve, plan, ipd.)
Ime in priimek podporne osebe
Your answer
Delovno mesto podporne osebe
Your answer
Email podporne osebe
Your answer
Prosimo vas, da vnesete podatke (tujega) raziskovalca/ke (2) s katerim/o se boste udeležili dogodka MSCA IF Masterclass Univerze v Ljubljani (31.5.-1.6.2018) in oddali projektno prijavo na razpis H2020-MSCA-IF-2018.
Ime in priimek (tujega) raziskovalca/ke (2)
Your answer
Email naslov (tujega) raziskovalca/ke (2)
Your answer
Država katere rezident je (tuji)raziskovalec/ka (2)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service