Vpis v četo Divjega medveda Ljubljana 3 2019/2020
Četa je skavtska veja, v kateri želimo otrokom približati stik z naravo, jih voditi po načelih, ki jih je postavil ustanovitelj skavtov Baden Powell in kjer se otroci osebnostno razvijajo in krepijo znanje in spretnosti skavtskih veščin. Delujemo po skavtski metodi in v skladu s skavtsko vzgojo. Veliko dela poteka v manjših skupinah (vodih), kjer se fantje in dekleta učijo drug od drugega. V četi skavti damo tudi skavtsko obljubo, v kateri izrečemo, da si bomo prizadevali za zvestobo Bogu in domovini, pomoč bližnjemu in izpolnjevanje skavtskih zakonov.

V letošnjem letu četo Divjega medveda Ljubljana 3 zapušča nekaj stareših izvidnikov in vodnic, zato se nam lahko pridruži nekaj novih članov in članic. V četo se lahko vpišejo otroci, ki v letošnjem letu (2019/20) obiskujejo 6. 7. 8. ali 9. razred osnovne šole ali 1.letnik srednje šole.

Ker se želi v našo četo vpisati veliko otrok, žal ne moremo vseh sprejeti. Pri vpisu upoštevamo razporeditev po vodih (imamo 4 fantovske in 4 dekliške vode, vpisujemo glede na prosta mesta po vodih), starostno strukturo in uravnoteženost po spolu. Poleg tega upoštevamo tudi župnijo iz katere prihajaš; naš steg Ljubljana 3 pokriva župnije Dravlje, Šiška, Koseze, Podutik, Šentvid in Vodice.

To prijavnico izpolnjujejo samo tisti, ki se k skavtom vpisujejo povsem na novo. Kdor je lani v našem stegu obiskoval volčiče in letos prihaja v četo, ne potrebuje izpolnjevati prijavnice.

Skavtska srečanja potekajo vsak petek od 17.30 do 19.30 v Dravljah, nekajkrat na leto pa imamo srečanje namesto v petek v soboto. Poleg rednih tedenskih srečanj imamo tudi nekaj drugih dogodkov (skavtska maša, sprejem LMB, piknik...), 3 večdnevne aktivnosti (jesenovanje, zimovanje in obljube) ter poletni tabor, ki traja 10 dni. Od izvidnikov in vodnic pričakujemo, da se redno udeležujejo tedenskih srečanj in večdnevnih aktivnosti, saj so le tako lahko v polnosti deležni skavtske metode. Skavtsvo ni krožek ampak je način življenja. Če ne nameravaš prihajati redno, potem skavti niso prava skupina zate.

Na spodnja vprašanja naj odgovori kandidat/-ka sam/-a, saj je on/-a tisti/a, ki se vpisuje v četo, ne starši oz. skrbniki. Starši pa naj vseeno potrdijo, da so s prijavo seznanjeni in potrjujejo veljavnost navedenih podatkov. Starši naj opozorijo na morebitne zdravstvene ali druge težave.

Četa Divjega medveda v letu 2018/2019
Priimek *
Your answer
Ime *
Your answer
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Domači naslov (ulica, hišna številka) *
Your answer
Pošta (poštna št. in kraj) *
Your answer
Župnija oz. podružnica
Your answer
Tvoja telefonska številka (če jo imaš)
Your answer
Telefonska številka očeta
Your answer
Telefonska številka mame
Your answer
Tvoj e-naslov (če ga imaš)
Your answer
e-naslov očeta
Your answer
e-naslov mame
Your answer
V steg Ljubljana 3
V šolskem letu 2019/2020 obiskujem *
Če ne obiskuješ nobenega od spodaj naštetih razredov, četa ni prava starostna skupina zate. Če obiskuješ 1. ali 2. razred, spadaš k bobrom, če 3., 4. ali 5. razred, potem spadaš k volčičem, če obiskuješ 2. letnik srednje šole spadaš v noviciat, starejši pa v klan. Za vpis v noviciat in klan ni posebne prijavnice. V tem primeru nam piši na ljubljana3@skavt.net.
Spol
Šola, ki jo obiskuješ
Your answer
Morebitne zdravstvene in druge posebnosti
Your answer
Kaj že veš o skavtih? Kako bi opisal/a skavte in njihovo življenje?
Your answer
Zakaj si želiš postati skavt/inja?
Your answer
Kje si izvedel/a za skavte in za naš steg? Kdo te je navdušil? Poznaš že koga iz našega stega?
Your answer
Kaj najrajši počneš v prostem času? S čim se ukvarjaš? Kakšna so tvoja zanimanja?
Your answer
Naštej 5 svojih lastnosti, ki te najbolje opišejo.
Kako bi te opisali tvoji prijatelji?
Your answer
Kako močno si želiš postati skavt/inja?
Malo/sploh ne, drugi si želijo
Najbolj na svetu, vse bi dal/a za to
Si želiš kaj še posebej rad/a naučiti ali doživeti?
Your answer
Katere od naslednjih skavtskih veščin te najbolj veselijo in bi se jih najraje naučil/a?
Izberi 3
Imaš iz katere od zgoraj naštetih veščin že kakšne izkušnje in znanje? Si to že počel? Če si, naštej katere in kje in kako si se srečal z njimi:
Your answer
Bi nam želel sporočiti še kaj?
Your answer
Ko označiš to polje potrdiš, da starši vedo, da se vpisuješ k skavtom in se strinjajo s tem, kar si navedel.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service