Läs- och litteraturfrämjande arbete på bibliotek - en dag om hur vi gör det
Välkommen till en heldag om läs- och litteraturfrämjande arbete i Västerbotten!
Datum: Tisdagen den 18 september 2018
Plats: Hörsalen, Nordanå, Skellefteå
Tid för dagsprogrammet: 9.00–16.00

På kvällen och med fortsättning på förmiddagen dagen efter kan man anmäla sig till
Innovationsverkstad Mobila metoder i Digitala litteraturvandringar i Google Earth. Se nedan.
Samma lokal men begränsat antal deltagare.
Dagen är kostnadsfri, liksom Innovationsverkstaden. Länsbiblioteket i Västerbotten bjuder på fika och aktuella måltider.
Frågor: Carl Axel Gyllenram, litteratur- och läsfrämjande konsulent, Länsbiblioteket i Västerbotten, Region Västerbotten, carl-axel.gyllenram@regionvasterbotten.se, 070-258 57 26

Namn *
Your answer
Arbetsplats *
Your answer
E-post *
Your answer
Mobil *
Your answer
Deltar du i lunchen? *
Required
Önskemål om specialkost? *
Your answer
Vill du även delta Del 1 – Digitala litteraturvandringar i Google Earth. Introduktion och genomgång, kl. 17.30 - 19.30 den 18/9? *
Required
Vill du även delta Del 2 – Digitala litteraturvandringar i Google Earth. Fortsättning och fördjupning, den 19/9 kl. 9.00 - 12.00? *
Required
Deltar du i middagen den 18/9 (för dem som deltar i Del 1 - Digitala litteraturvandringar i Google Earth på kvällen)? *
Required
Önskemål om specialkost? *
Your answer
Nya dataskyddslagen
Nya dataskyddslagen

Med anledning av nya dataskyddslagen som träder i kraft den 25 maj 2018 vill vi informera om att de uppgifter som ni anger vid boknings]tillfället lagras och kommer att sparas i vårt system.

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss för att du ska känna dig trygg med hur vi på Region Västerbotten behandlar dina uppgifter.

Vi har förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter, exempelvis för att kunna visa hur vi lagrar information i inbjudningar eller andra tillfällen för att skicka dig information, erbjudanden om deltagande eller annat. Kort sagt, för att ge dig en så bra upplevelse av oss som möjligt vill vi berätta för dig vad som gäller.

Vår organisation arbetar för regional utveckling och samverkan vilket gör att vi är aktiva i sammanhang där många personer samlas, därför publiceras bilder och filmer också för allmänt intresse på våra hemsidor och sociala medier.

I de fall ni skulle finnas med på film, bild eller annan behandling utan vetskap om detta, inte haft möjlighet att ge ert samtycke eller ser detta som ett problem om det inte finns annat lagrum för behandling vill vi be er att omgående tar kontakt med Region Västerbottens dataskyddsombud för information och åtgärd­.

Syfte med lagring av data

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med lagringen av data är att kunna fakturera] och få ut statistik] på antal bokningar som görs. Gallring av personuppgifter sker kontinuerligt. Önskar ni bli raderade från vårt bokningssystem, ta kontakt med ansvarig för inbjudan så hjälper vi er och svarar på eventuella frågor som uppkommer.

De uppgifter vi avser att lagra i vårt system är [namn], [organisation], [epost] och [telefonnummer]. Finns skäl att inte uppge era personuppgifter men önskar boka ändå ber vi er ta kontakt med ansvarig för inbjudan, Carl Axel Gyllenram på telefon 070-258 57 26 så hjälper han er.

Du har också rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta ansvarig för inbjudan. Har du fler frågor eller är missnöjd, kontakta oss för information eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på tel. 070-6165705. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Jag samtycker till att Region Västerbotten behandlar personuppgifter i enlighet med ovanstående *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Region Västerbotten -. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms