De Visie Business Impact-analyse
Het is goed om een plan te volgen, soms is het beter om te reageren op veranderingen. Hierdoor ontstaan automatisch uitdagingen. Uitdagingen van verschillende niveaus (strategisch, tactisch, operationeel) en op verschillende assen (bedrijfsvoering, communicatie en technologie).

Als doorgaan zoals het altijd is gegaan geen optie meer is, dan vraagt dit om een andere manier van denken en vanuit andere perspectieven naar zaken te kijken. Of het nu gaat over de basale vragen rondom groei-, optimalisatie- en /of reorganisatiedoelstellingen, het is een verandering om een beroep te kunnen doen op een navigator. Iemand die naast je zit en de richting aangeeft, terwijl jij aan het stuur zit en controle houdt over je eigen bolide.

In hoeverre is jouw organisatie ervoor klaar om de toekomst te creëren? Heb je wel behoefte aan een navigator? Onderstaande vragen zijn opgesteld om een beeld te kunnen krijgen waar je (mogelijk) tegenaan loopt, om te achterhalen waar het in essentie omgaat en waar jij graag verandering in wilt zien.


Je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden, conform ons AVG-beleid.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Visie Selectie en Advies B.V.. Report Abuse