Aanmelding voor Zon op Papendrecht 1

Met dit formulier geeft u zich op als deelnemer voor een van de Zon Op projecten van Drechtse Energie. Wat fijn dat u uw steentje wilt bijdragen aan het bestrijden van klimaatverandering!

Wij vragen veel gegevens van u, maar deze zijn nodig voor het correct verwerken van uw aanvraag. Wij vragen u bijvoorbeeld naar het contract met uw huidige energieleverancier. Wellicht is het handig dat u een nota of jaarrekening opzoekt, voordat u dit formulier invult. Zo vragen wij u naar de EAN-code van uw aansluiting. Die is voor elk pand uniek en begint met 8716892. Mocht u dit nummer niet terugvinden op uw nota, dan kunt u dit nummer opzoeken op www.eancodeboek.nl. Wanneer u voor meerdere panden energierekeningen ontvangt, kies dan voor de EAN-code van het pand waarmee u straks uw energierekening wilt gaan salderen.

Voor het salderen van de energieopbrengst van de panelen met uw eigen verbruik, werken wij samen met Greenchoice. Wanneer u nog geen klant bent, willen wij u vragen hier klant te worden. Als u dit doet via https://www.greenchoice.nl/energievangers/drechtse-stromen/, krijgt Drechtse Stromen hiervoor een kleine vergoeding. Het kost u niets extra.

Wanneer er geen plaats meer is in het project, zetten wij u op de wachtlijst voor komende projecten.

Bij deelname aan projecten van Drechtse Energie wordt u automatisch lid. Na ontvangst van uw betaling voor de zonnepanelen, krijgt u van ons een lidmaatschapsnummer. Bent u al lid van Drechtse Energie, vul dan uw lidmaatschapsnummer in bij de desbetreffende vraag.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. Alleen gegevens die noodzakelijk zijn voor het verwerken van uw aansluiting, delen wij met de betreffende energieleverancier of instantie (bijvoorbeeld Stedin).
Email *
Aanhef *
Voorletters *
Voornaam
Tussenvoegsels
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoon
Mobiel
IBAN (volledig rekeningnummer, start met NL) *
Schrijf u zich in als particulier of als bedrijf? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.