Consultant | Proiectant CASE PASIVE 2019 - zi pregătitoare (25 mai) și examen (28 iunie), Timișoara
Ordinul Arhitecților din România, în calitate de organizator, vă invită la ziua pregătitoare pentru examen (25 mai) și la examenul (28 iunie) aferente celei de a patra ediții a cursului cu tema CASE PASIVE, ce se desfășoară la Timișoara în perioada 8-24 mai, sub licența Passive House Institute (PHI) din Darmstadt.

CALENDAR
1. zi pregătitoare pentru examen, 9:00-18:00 (1h pauză de masă) - lector, ing. Marius Șoflete
• 25 mai
2. examen, 9:00 - 12:30 (30’ explicații) - examinatori, dr. ing. Horia Petran și dr. ing. Szabolcs Varga
• 28 iunie

ÎNSCRIERE ZI PREGĂTITOARE ȘI/SAU EXAMEN
Pentru a putea participa la ziua pregătitoare pentru examen și/sau la examen este necesar să vă înscrieți completând formularul de față. În momentul completării formularului, locul dumneavoastră este rezervat în funcție de pachetul pentru care ați optat.

REGULAMENT PHI EXAMEN
Vă rugăm să accesați acest LINK - http://tiny.cc/0cgq6y - pentru a parcurge Regulamentul PHI pentru examen.

CONDIȚII DE PARTICIPARE
Ocuparea locului la ziua pregătitoare pentru examen și/sau la examen este asigurată, în limita celor 24 de locuri disponibile, prin achitarea taxei de participare prin transfer bancar și trimiterea următoarelor documente prin e-mail, la adresa roxana.patrulescu@oar.archi, până la data de 20 mai:
• dovada plății
• scan al cărții de identitate în cazul în care se solicită factură pe persoană fizică
• cererea de admitere la examen completată, semnată și scanată (pe care o găsiți la acest link: https://www.oar.archi/download/public/appendix_ii_anexa_ii_en_ro_2018_doc_1542280822.doc), prin semnarea căreia confirmați totodată faptul că ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu regulamentul PHI

Participarea la ziua de pregătire și la examen este condiționată de deținerea unei licențe PHPP, al cărui cod unic de utilizare pentru fiecare cumpărător trebuie completat în cererea de admitere la examen. Licența în limba română poate fi achiziționată de la INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN CONSTRUCȚII, URBANISM ȘI DEZVOLTARE TERITORIALĂ DURABILĂ URBAN-INCERC sau în limba engleză de la PASSIVE HOUSE INSTITUTE DARMSTADT.

Participarea la ziua pregătitoare și/sau examen nu este condiționată de participarea la această ediție sau alta a cursului organizat de OAR sau alte organizații/instituții acreditate, participantul asumându-și pe proprie răspundere faptul că deține cunoștințele necesare pentru a lua parte la activitățile respectivelor zile.

TAXĂ DE PARTICIPARE
• taxă zi pregătitoare pentru examen - 500 lei
• taxă examen - 1200 lei

Participanții vor fi admiși în baza principiului „primul venit - primul servit”, în funcție de data la care a fost trimisă dovada plății. Nu vor fi acceptate dovezi trimise ulterior datei limită comunicată, iar locurile disponibile nu se vor suplimenta.

DATE TRANSFER BANCAR
Ordinului Arhitecților din România, CUI 14083510,
IBAN:RO80 BRDE 410 SV 212 08 234 100,
Banca: BRD Academiei

Vă rugăm ca la detalii plată să specificați pachetul pentru care ați optat.

După confirmarea ocupării locului, participanții vor primi spre completare și semnare (ștampilare) un contract draft, pe care îl vor trimite scanat prin e-mail, la adresa roxana.patrulescu@oar.archi. Factura și contractul aferente taxei achitate vor fi înmânate participanților la ziua de pregătire sau la examen, în original, în funcție de pachetul ales.

RETURNARE TAXĂ DE PARTICIPARE
În cazul în care se achită taxa ulterior ocupării locurilor disponibile, sumele încasate vor fi returnate plătitorilor în baza unei cereri adresate prin e-mail la adresa roxana.patrulescu@oar.archi.

Mai multe detalii pe website-ul OAR, la acest link: http://tiny.cc/0cgq6y.
Cea de a patra ediție a cursului cu tema CASE PASIVE este organizată cu sprijinul Dimmer, BAUMIT și RUCK-ZUCK HAUSPARTNER - importator sisteme de ventilație Zehnder.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy