Vekoran tokon valmennusryhmä 2019
Haku on auki 24.2.2019 asti.

Tällä lomakkeella haetaan Veikkolan koirakerhon tokon valmennusryhmään kesälle 2019.
Tokotoimikunta tekee päätöksen ryhmän kokoonpanosta hakemusten perusteella. Valintaan vaikuttavat mm. ohjaajan halu kehittyä tokossa, motivaatio ja asenne talkootöitä kohtaan. Aktiivinen osallistuminen yhdistyksen toimintaan ja positiivinen asenne katsotaan eduksi.

Alla valmennusryhmmän hakuohjeet, jotka on julkaistu Vekoran nettisivuilla sekä facebook-ryhmässä.

Veikkolan koirakerhon tokon valmennusryhmä

Veikkolan koirakerho perustaa tokon valmennusryhmän vuodelle 2019. Valmennusryhmään voivat hakea kaikki Vekoran tokokoirakot, joilla on takanaan vähintään tokon alkeet, halu kehittyä ja intoa treenata omatoimiryhmän kanssa.

Valmennusryhmän valmentajan toimii Angelica Leiman. Ryhmä treenaa valmentajan koulutuksissa noin kerran kuussa, 7 kertaa huhti- ja lokakuun välillä. Jokaisena valmennuspäinä treeniaikaa on noin 20 min/koirakko. Valmennuspäivät pyritään pitämään viikonloppuisin Veikkolan alueella esimerkiksi Veikkolan koulun kentällä ja Navalan nurmella. Lisäksi ryhmä treenaa viikoittain omatoimitreeneissä. Omatoimitreeneissä harjoitellaan omatoimisesti ja autetaan tarvittaessa muita koirakoita esimerkiksi liikkuroimalla liikkeitä tai toimilla häiriönä. Omatoimitreenien ajat sovitaan treenaajien kesken. Kesällä pidetään treenaajien kesken sovittava kesätauko. Alustavat koulutuspäivät on listattu alla.


Alustavat koulutupäivät:
La 13.4.
La 18.5.
Su 16.6.
La 20.7.
La 17.8.
La 7.9.
La 5.10.


Valmennusryhmäpaikka maksaa 103 €/osallistuja, jonka lisäksi valmennusryhmäläiset sitoutuvat talkoilemaan. Valmennusryhmän talkoovelvoitteesseen kuuluu tottelevaisuuskokeen järjestäminen 11.5.2019. Valmennusryhmäläisillä on mahdollisuus myös kisata kokeessa. Kokeen tuomarina on Susanna Berghäll ja liikkurina Eva-Maria Sipilä.

Valmennusryhmäläiset sitoutuvat edustamaan Vekoraa vuoden 2019 tokokokeissa. Eri kennelpiirin alueella asuminen ei ole este haulle. Toki toimikunta toivoo, että ryhmästä löytyy kisaajia myös Uudenmaanpiirin piirimestaruuskilpailuihin.

Kun ryhmäläiset on valittu, pidetään kokous, jossa sovitaan treenien ja talkoovelvoitteiden suorittamisesta. Lisäksi ideoimme yhteistä tokotoimintaa iloisessa ja motivoituneessa seurassa.

Valmennusryhmän paikka on vain ryhmään valitun ohjaajan käytettävissä. Paikkaa ei saa antaa tai myydä eteenpäin. Mikäli ohjaaja on estynyt suorittamaan sovitut talkoovelvoitteet, voidaan hänelle tarjota korvaavia talkootöitä. Ryhmäläiset sitoutuvat positiiviseen treenaamiseen. Ohjaaja voidaan erottaa ryhmästä, mikäli hän ei suorita talkoovelvoitettaan, käyttäytyy sopimattomasti tai jättää valmennusryhmän maksun maksamatta. Mikäli ohjaaja eroaa tai erotetaan valmennusryhmästä, valmennusryhmän maksua ei palauteta. Tokotoimikunta voi ottaa eronneen/erotetun koirakon tilalle uuden valmennusryhmäläisen.

Tokotoimikunta pidättää oikeudet valmennusryhmää koskevien ehtojen muutoksiin.


Haku on auki 24.2.2019 asti. Haun umpeuduttua tokotoimikunta valitsee valmennusryhmän kokoonpanon ja ilmoittaa yhteisestä palaverista. Palaverin aikana on vielä mahdollisuus peruuttaa paikka. Tämän jälkeen sitoutuu maksamaan valmennusryhmäpaikan. Ryhmän valintaan vaikuttavat ohjaajan asenne, motivaatio, halu kehittyä ja asenne talkootöitä kohtaan.


Email address *
Ohjaajan nimi *
Your answer
Ohjaajan kokemus tokosta *
Your answer
Koiran nimi *
Your answer
Koiran rotu *
Your answer
Koiran ikä *
Your answer
Koiran tokotaso *
Koirakon tokotavoitteet kesälle 2019 *
Your answer
Mikäli koirakon osaaminen on kohdillaan ja Vekora kasaa joukkueen, olen valmis edustamaan Vekoraa tokon SM kilpailuissa. *
Olen valmis edustamaan Vekoraa tokon piirimestaruuskilpailuissa mikäli koiran osaaminen on kohdillaan, Vekora kokoaa kilpailuihin joukkueen ja olen oikeutettu osallistumaan joukkueeseen (asuinkunnan mukaan). *
Kuulutko toisen yhdistyksen valmennusryhmään tai vastaavaan koulutusporukkan? Mihin? *
Your answer
Kiinnostaisiko sinua olla mukana Vekoran tokotoimikunnassa? Toimikunnassa ideoidaan ja toteutetaan tokokoulutuksia ja tapahtumia iloisessa ilmapiirissä. *
Your answer
Mitä odotuksia sinulla on omatoimitreenien suhteen? *
Your answer
Miten koet ryhmän talkoovelvoitteen? *
Your answer
Miksi teidät tulisi valita joukkueeseen? *
Your answer
Tässä kentässä sana on vapaa! Haluatko lähettää terveisiä? Risuja? Ruusuja? Ideoita?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service