Poziv za sudjelovanje u ERASMUS+ projektu We care, We share for the future (Portugal, 2.2.-23.2.2019.)
Poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u mobilnosti u sklopu projekta We care, We share for the future na period od 3 tjedna (2.2.-23.2.2019., Braga, Portugal).
Ciljevi stručne prakse: unaprijediti stručna znanja i kompetencije te postati konkurentniji na europskom tržištu rada, upoznati se s kvalitetom rada te organizacijom naukovanja u inozemnim poduzećima/ustanovama, razmijeniti iskustva s vršnjacima iz Portugala, razviti pozitivan odnos prema radu i struci, ojačati samopouzdanje te osobni razvoj, osvijestiti važnost cjeloživotnog obrazovanja, razviti osjećaj multikulturalnosti, međusobnog razumijevanja i tolerancije, upoznati povijesne i kulturne znamenitosti Portugala.
Pozivamo zainteresirane učenike da se ispunjavanjem ovoga obrasca, najkasnije 14. rujna 2018., prijave za sudjelovanje u projektu We care, We share for the future (Portugal, 2.2.-23.2.2019.)
Škola koju pohađam *
Email adresa *
Your answer
Ime i prezime prijavitelja *
Your answer
Mjesto boravišta *
Your answer
Ulica i broj *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Šifra prijavitelja (šifra će se koristiti prilikom objavljivanja rezultata) *
Your answer
Razredno odijeljenje/ zanimanje *
Your answer
Već sam bio/bila sudionik Erasmus+ programa mobilnosti: *
Required
Motivacijsko pismo (Uputa: napišite razloge vaše prijave na Erasmus+ mobilnost stručne prakse, koja su vaša očekivanja od Erasmus+ programa, koji su vaši interesi i sl.) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms