Alumni-enquête talenstudies
WELKOM BIJ DEZE ENQUÊTE VAN HET NATIONAAL PLATFORM VOOR DE TALEN!

Heb jij een talenstudie gevolgd als universitaire bachelor? Bijvoorbeeld Nederlands, een vreemde taal, Communicatie- & Informatiewetenschappen of Literatuurwetenschap? En ben je afgestudeerd na 2012? Dan zou je ons heel erg helpen door deze enquête in te vullen. De enquête kost ongeveer 15 minuten van je tijd.

Met jouw deelname maak je ook nog eens kans op een leuke prijs. Onder de deelnemers verloten we namelijk 10 bol.com-cadeaukaarten t.w.v. € 50,-.

WAT DOET HET NATIONAAL PLATFORM VOOR DE TALEN?
Als Platform werken wij aan een Deltaplan voor de taalstudies in Nederland. Dit wordt een alomvattend plan om de talenstudies in Nederland meer op de kaart te zetten. De studentenaantallen voor universitaire taalstudies lopen namelijk terug en ook de positie van de talen in het voortgezet onderwijs staat onder druk. Daarom hebben wij als onafhankelijk platform de opdracht gekregen om de status van taalopleidingen, maar ook de curricula in Nederland te verbeteren.

JOUW HULP IS HARD NODIG!
Bij onze plannen kunnen we jouw hulp als alumnus of alumna goed gebruiken. Voor het opstellen van het Deltaplan willen wij namelijk onder andere een goed beeld krijgen van het werkveld voor taalstudenten. Daarom willen we jou een aantal vragen stellen.

Deze enquête bestaat uit 3 onderdelen met in totaal maximaal 27 vragen. Uiteraard worden je antwoorden op de vragen anoniem verwerkt en gebruiken we jouw gegevens niet voor andere doeleinden.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service