Bakony 50/30/25/10 jelentkezési lap
Az űrlap kitöltésével és elküldésével hozzájárulsz adataid kezeléséhez a túra hétvégéjéig, ill. ha másképp nem nyilatkozol, akkor neved megjelenítéséhez a jelentkezők listáján. A túra után az adatok törlésre kerülnek, és csak a nevek (gyakori / ismétlődő nevek esetén a születési évszámok is) maradnak tárolva a teljesítői lista elkészítése céljából (de kérésre azok is törlésre kerülnek, ill. ha nem járulsz hozzá, akkor nem jelennek meg).

A túrán mindenki saját felelősségére indul.

A jelentkezési lap kitöltésével a túránkon való részvételi szándékodat jelzed, ezáltal mi is könnyebben tudunk kalkulálni az indulók számával, ezért arra kérünk, hogy ha van rá lehetőséged töltsd ki a jelentkezési lapot.

A teljesítménytúra részvételi díjat a helyszínen (rajtban) készpénzzel lehet rendezni, valamint lehetőséget biztosítunk a helyszíni nevezésre is.

Várunk tehát szeretettel 2020. 03. 28-án szombaton Veszprémben és Herenden. Sikeres teljesítést és szép élményeket kívánunk a túrán, és addig is jó felkészülést!

(Az e-mail cím mezőben megadott címre kapsz értesítést az itt megadott adatokról, ill. arra fogunk írni ha lesz valamilyen fontos közölnivaló a túrával kapcsolatban. Más célra nem használjuk fel az e-mail címed.)
Email address *
Név *
Your answer
Születési év
Your answer
Település neve, ahol élsz
Your answer
Telefonszám (amin a túra közben elérhető leszel) *
A telefonszám a teljesítménytúra biztonságos lebonyolítása miatt szükséges, utána törlésre kerül.
Your answer
Választott táv *
Jogosult vagy kedvezményre?
Csomagszállítás a rajtból a célba
Hozzájárulsz a neved (gyakori / azonos név esetén neved + születési évszámod) közzétételéhez az előnevezők listáján? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy