Pre-inscripció catequesi 1er grau curs 2018/19
Benvolguts pares i mares de la catequesi:

Amb aquest formulari podeu pre-inscriure el vostre fill/a per el 1er grau de catequesi de Primera Comunió. La inscripció es confirmarà a la primera reunió de pares els dies 12 i 18 de setembre a les 20:30 a la Casa Abacial (podeu triar el dia i l'assistència és obligatòria).

La catequesi de Primera Comunió consta de dos cursos i, per començar, han d'estar en el 2n curs de Primària o següents. Podreu escollir entre dilluns o dimarts en dos horaris:

-de 17:30 h. a 18:30 h.
-de 18:45 h. a 19:45 h.

Us esperem el dia 12 o el dia 18 on us informarem del calendari del curs i on podrem resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Benvinguts a tots i moltes gràcies!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apreciados padres i madres de la catequesis:

Con este formulario podéis pre-inscribir vuestro hijo/a para el 1er grado de catequesis de Primera Comunión. La inscripción se confirmará en la primera reunión de padres los días 12 y 18 de septiembre a las 20:30 en la Casa Abacial (podéis elegir el dia y la asistencia es obligatoria).

La catequesis de Primera Comunión consta de dos cursos y, para empezar, tienen que cursar 2o de Primaria o siguientes.
Podéis escoger entre lunes o martes en dos horarios:

-de 17:30 h. a 18:30 h.
-de 18:45 h. a 19:45 h.

Os esperamos el día 12 o el día 18 donde os informaremos acerca del calendario del curso i donde podremos resolver cualquier duda que tengáis.

Bienvenidos a todos y muchas gracias.

Nom de l'infant / Nombre del niño *
Your answer
Cognoms / Apellidos *
Your answer
Adreça / Dirección *
Your answer
Nom del pare / Nombre del padre
Your answer
Mòbil del pare / Móvil del padre
Your answer
Nom de la mare / Nombre de la madre
Your answer
Mòbil de la mare / Móvil de la madre
Your answer
Data de naixament / Fecha de nacimiento *
MM
/
DD
/
YYYY
Nombre de germans / Número de hermanos
Your answer
Lloc que ocupa entre els germans / Lugar que ocupa entre los hermanos
Your answer
Escola / Colegio *
Your answer
Curs escolar / Curso escolar *
Your answer
Està batejat? / ¿Está bautizado? *
Lloc del bateig (si no va ser batejat al Monestir cal portar la partida de baptisme) / Lugar del bautizo (si no fue bautizado en el Monestir debe traer la partida de bautismo) *
Your answer
Intoleràncies alimentàries / Intolerancias alimentarias *
Your answer
Atenció educativa especial? / ¿Atención educativa especial?
Especificar
Your answer
E-mail familiar *
Your answer
Llengua preferent / Lengua prefrente *
Escollir dia / Escoger día *
Escollir horari / Escoger horario *
Informació pel consentiment d'ús de les dades, drets d'imatge i drets de rectificació / Información para el consentimiento de uso de datos, derechos de imagen y derechos de rectificación
La Parròquia de Sant Pere d'Octavià de Sant Cugat del Vallès us informa que la informació que ens lliureu i la que es generi mentre mantingueu relació amb la Parròquia s'incorporarà a la nostra Base de Dades i serviran també per mantenir-vos informats per correu electrònic, postal o algun altre format digital.

La Parròquia disposa d'espais de difusió pública d'informació (web, altres publicacions) on es poden publicar imatges i/o treballs o dades dels vostres fills realitzats a la Parròquia en l'àmbit de la Catequesi.

El responsable de la Base de Dades és la Parròquia de Sant Pere d'Octavià. En tot cas teniu dret a excercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en l'àmbit reconegut per la llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, per la via del procediment que regula el R.D.1720/2007 de 21 de desembre dirigint-vos per escrit a la Parròquia Sant Pere d'Octavià, Plaça de l'Om, 2, 08173. Sant Cugat del Vallès.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Parroquia de Sant Pere d'Octavià de Sant Cugat del Vallès os informa que la información que nos proporcionáis y la que se genere mientras mantengáis relación con la Parroquia se incorporará a nuestra Base de Datos y servirán también para manteneros informados por correo electrónico, postal u otro formato digital.

La Parroquia dispone de espacios de difusión pública de información (web, otras publicaciones) donde se pueden publicar imágenes y/o trabajos o datos de vuestros hijos realizados en la Parroquia en el ámbito de la Catequesis.

El responsable de la Base de Datos es la Parroquia de Sant Pere d'Octavià. En todo caso tenéis derecho de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en el ámbito reconocido por la ley orgánica 15/1999 del 13 de diciembre, por vía del procedimiento que regula el R.D. 1720/2007 de 21 de diciembre dirigiéndoos por escrito a la Parroquia de Sant Pere d'Octavià, Plaça de l'Om, 2, 08173. Sant Cugat del Vallès.

Accepto les condicions a dalt esmentades / Acepto las condiciones arriba citadas *
DNI pare, mare o tutor / DNI padre, madre o tutor *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms