Inschrijven KSKZ 2021
Vul dit inschrijvingsformulier in voor 15/01/2021 en schrijf vanaf 1 januari 2021 jouw correcte bedrag over op rekeningnummer BE82 1030 6876 3368 met vermelding van "naam+voornaam+lidgeld 2021"

Op zondag 10 en 17 januari kan je terecht bij Philippe Vandeburie in de bar van het clublokaal voor het invullen van formulieren van het ziekenfonds of indienen van medische fiches. Nadien moet je zelf contact opnemen met Philippe om alles te regelen.
Email address *
Naam *
Voornaam *
Straat en nummer *
Postcode en gemeente *
E-mailadres vaarder *
E-mailadres ouder(s) (Enkel verplicht voor -18-jarigen)
Telefoon- of gsmnummer *
Telefoon- of gsmnummer ouder(s) (Enkel verplicht voor -18-jarigen)
Geboorteplaats *
Geboortedatum *
Hoe schrijft u zich in? *
Huur opbergkastje (€10) *
Ligplaats 1 privé-boot (€5) (Dit kan niet als je ingeschreven bent als 'niet-varend'.) *
Medische info *
Noteer hieronder alle medische info over jou die voor ons belangrijk is: allergieën, afwijkingen ... Heb je geen medische info, noteer dan: NVT
Andere belangrijke info *
Noteer hieronder alle andere info die voor ons belangrijk kan zijn. (vb. ontwikkelingsstoornissen zoals DCD, ASS, ODD, angststoornissen,...) Is dit bij jou niet van toepassing, noteer dan: NVT.
Paddle for the planet
Paddle for the planet is een initiatief dat alle kajakkers, kanoërs, surfers... over de hele wereld groepeert om bewustzijn te creëren over het behoud van propere waters en natuurgebieden en om samen geld daarvoor in te zamelen. Op hun website (http://www.paddlefortheplanet.org) kan je daarover meer info vinden. Als club vinden wij dit heel belangrijk en willen wij dit zeker steunen. Daarom geven we elk van jullie de kans om, vrijblijvend, een bedrag te storten voor P4P. Dit bedrag gaat volledig naar dit initiatief! Als je dit doet, gelieve dit dan bij te vermelden in je mededeling. Je kan natuurlijk ook altijd cash een centje bijdragen op de nieuwjaarsreceptie!
Clear selection
Akkoordverklaring
Door mij in te schrijven in KSKZvzw verklaar ik mij akkoord met het huishoudelijk reglement.

Door mij in te schrijven in KSKZvzw verklaar ik mij akkoord dat foto's of video's gerelateerd aan de club waarin ik voorkom mogen gebruikt worden.

Door mij in te schrijven in KSKZvzw verklaar ik mij akkoord dat mijn gegevens zullen gebruikt worden voor interne communicatie. Wij geven geen gegevens door aan derden zonder toestemming.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy