Emile ry:n hallitushakulomake vuodelle 2022
Emilen hallitus vuodelle 2022 valitaan syyskokouksessa 23.11 klo 18. Kokous järjestetään Martti Ahtisaari -salissa Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksessa. Kokoukseen voi osallistua niin paikanpäällä kuin etäyhteyden välityksellä. Kokouksessa äänestäminen ja ehdolle asettuminen onnistuvat yhtälailla myös etäyhteydellä.

Tämä lomake ei ole sitova ilmoittautuminen, vaan tällä voit ilmoittaa kiinnostuksesi eri pestejä kohtaan. Lomake auttaa nykyistä hallitusta arvioimaan toiminnan jatkuvuutta. Virallinen ehdolle asettuminen tapahtuu syyskokouksessa yllämainittuna ajankohtana. Mikäli pesteihin on usea kiinnostunut, järjestetään suljettu lippuäänestys ja eniten ääniä saanut voittaa. Siksi on tärkeää, että mahdollisimman moni emileläinen saapuu paikalle joko lähinä tai etänä, jotta jokainen pääsee käyttämään äänioikeuttaan.

Hallituksen kokoonpano on joka vuosi hieman erilainen, ja pestit myös elävät jonkin verran niihin valittujen mielenkiinnonkohteiden mukaan. Toimintaa tehdään pitkälti myös yli pestirajojen, joten jokainen pääsee varmasti mukaan itseä kiinnostaviin projekteihin. Lisätietoa pesteistä löydät nettisivuilta https://emilery.fi/toiminta/hallitustehtavat/ sekä Emilen instagramin highlighteistä kohdasta "Hallitus 2021".

Ensi vuoden hallituksen kokoonpano voisi näyttää esimerkiksi tältä:
- Puheenjohtaja
- Varapuheenjohtaja
- Talousvastaava
- Sihteeri ja viestintävastaava
- Varainhankintavastaava
- Työelämävastaava
- Tapahtumavastaava + liikunta
- Tapahtumavastaava + kulttuuri
- Tapahtumavastaava + 3MIOT
- Koulutuspoliittinen/sosiaalipoliittinen vastaava
- Sosiaalipoliittinen/koulutuspoliittinen vastaava
- Ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaava
- Kansainvälisyysvastaava


Lomakkeen tiedot näkee vain nykyinen hallitus ja niitä käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja saat kuluvan kauden puheenjohtajalta: emile.puheenjohtaja@gmail.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköposti *
Haluan hallitukseen, koska: *
Näitä asioita haluaisin kehittää: *
Olen kiinnostunut (voit valita enintään kolme): *
Required
Vapaa sana:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy