Povestea lui Dumbo
Bine ai venit la această activitate complexă de citit, scris, socotit și gândit. Activitatea acompaniază propunerea de Curriculum la Decizia Școlii „Punem umărul”, realizată în cadrul proiectului Incluziunea înseamnă învățare pentru toți, proiect co-finanțat din Programul de Educație, Burse, Ucenicie și Antreprenoriatul Tinerilor în România, finanţat prin Granturile SEE 2014-2021 (Contract nr: 2018-EY-PICR-R1-0001).
Învățăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Te invităm așadar să citești povestirea intitulată „Dumbo” Această povestire a fost preluată de aici: Samer Soufi, Ce i-ar putea spune Freud lui Spielberg, Editura RAO, 2018, Cap 37 DUMBO, Reputația pe care o dobândim în propriii noștri ochi, pp 229-233.

Dumbo este al patrulea desen animat realizat de Walt Disney Pictures și se bazează pe cartea cu același titlu, scrisă pentru copii de Helen Aberson. Textul pe care ți-l propunem este un rezumat al filmului, urmat de câteva gânduri ale lui Samer Soufi, pornind de la povestea elefănțelului.

În timp ce citești, ești invitat să interacționezi cu povestirea. Astfel, va fi nevoie să răspunzi la niște întrebări. Acolo unde ți se cere să anticipezi ce se va întâmpla, acționează cu mult curaj: cu cât ghicești mai puțin din povestire, cu atât mai plăcută este lectura și mai interesantă învățarea. Important este să te gândești ce anume te face să anticipezi o anumită continuare a povestirii.
Învățare plăcută!
1. Scrie un răspuns la întrebarea: Ce crezi că ai putea să înveți din peripețiile unui elefănțel, ceva care să te ajute în viață? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ITadmin. Report Abuse