FORMULARI D'INGRÉS A L'ASSOCIACIÓ DE MUSEÒLEGS DE CATALUNYA
1. Podeu formalitzar la vostra alta omplint i enviant aquest formulari en línia.
2. Les admissions seran valorades i aprovades per la Junta Directiva. Tan aviat hi hagi una decisió al respecte, se us comunicarà per correu electrònic.
3. Quota anual 50 €.
4. Podeu formalitzar la vostra baixa per escrit a l’Associació de Museòlegs de Catalunya a l’adreça c/València, 225, àtic 3a de Barcelona, o via e-mail a amc@amc.cat i un cop aprovada per la Junta Directiva, se us comunicarà.
5. No oblideu que garantiu i responeu, en qualsevol cas, de la veracitat, l’exactitud, la vigència i l’autenticitat de les Dades Personals facilitades, i us comprometeu a mantenir-les actualitzades de manera que corresponguin a la situació actual. Al mateix temps, el titular de les dades de caràcter personal autoritza, si no indica el contrari, a l’Associació de Museòlegs de Catalunya a enviar-li informació relativa als seus serveis. Podeu revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment via e-mail a amc@amc.cat   
6. La condició de soci es perdrà per defunció o declaració d’absència i per incapacitat o inhabilitació; per baixa voluntària comunicada per escrit o via e-mail a amc@amc.cat, per impagament de les quotes, o per expulsió després d’obrir l’expedient corresponent i d’escoltar la persona interessada, per clar incompliment del codi d’ètica professional establert per l’ICOM i de les normatives que pugui aprovar l’Associació; per causa greu d’indignitat, o per conducta continuada contra els objectius i bon funcionament de l’entitat. L’expulsió, acordada per majoria simple de la Junta, pot ser recorreguda per la persona interessada davant la Junta Directiva i davant l’Assemblea General reunida en sessió ordinària, la qual podrà desestimar-la o ratificar-la per majoria absoluta.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
Lloc i data de naixement *
DNI *
Dades particulars
Adreça particular *
Carrer, codi postal i població
Telèfon fix particular
Telèfon mòbil particular
Sexe *
Adreça electrònica on prefereixes rebre les comunicacions de l'AMC *
Número de compte bancari internacional (IBAN) *
L'IBAN és un número de 24 xifres precedits de dues lletres. El seu objectiu és facilitar el tractament automàtic de pagaments i cobraments transfronterers. Contribueix a evitar el costos i les demores associades a la transmissió incorrecta o insuficient de les dades relatives als comptes bancaris. S'utilitzarà només per al cobrament de quotes.
Dades professionals
Aquestes dades es publicaran juntament amb el  nom i el cognom a l'àrea privada del lloc web de l'AMC si així ho autoritzeu.
Institució / empresa on treballes
Indica "autònom" si treballes per compte propi.
Adreça professional
Carrer, codi postal i població.
Càrrec / títol / funcions que desenvolupes en el lloc de treball
Director, tècnic d'exposicions, conservador, restaurador, reponsable de comunicació, etc.
Telèfon professional
Correu electrònic professional
Pàgina web professional
Secció territorial *
Selecciona la província on tens el lloc de treball o on treballes majoritàriament en cas de fer-ho per compte propi.
Required
Facebook
Indica l'enllaç a la teva pàgina.
Twitter
Indica l'enllaç a la teva pàgina.
LinkedIn
Indica l'enllaç a la teva pàgina.
Altres xarxes socials
Indica el nom de la xarxa i l'enllaç a la teva pàgina.
Autorització *
Autoritzo expressament la publicació de les dades indicades a l'apartat "Dades professionals" d'aquest qüestionari a l'àrea privada del web de l'AMC, accessible només als associats i associades mitjançant nom d'usuari i contrassenya, juntament amb el  nom i el cognom.
Required
Dades d'ús intern de l'Associació
Aquestes dades no seran publicades en cap cas i s'utilitzaran només amb finalitats estadístiques i per millorar la comunicació entre la junta i els associats i associades.
Categoria laboral
Clear selection
Situació laboral
Clear selection
Temporalitat laboral
Clear selection
Llicenciatura 1
Llicenciatura 2
Màster / Postgrau 1
Màster / Postgrau 2
Altres
Consentiment informat
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy