Твојата идеја за подобра Општина 
Следејќи го новиот начин на работа кој подразбира транспарентно и отчетно работење, Општина Кисела Вода одлучи да го поттикне граѓанското учество при планирањето на најзначајните проекти, со цел нивно вметнување во развојните програми и буџетот на општината. Преку проектот “Tвојата Идеа за подобра Општина”, Вие, како наши жители можете со своите идеи и предлози директно да учествувате во трансформацијата на Општината во модерно и урбано место за живеење.

Прашалникот подолу содржи неколку прашања преку кои ќе се лоцираат најголемите потреби и приоритетните проекти во сите 15 месни и урбани заедници од овој дел на градот.

Како и досега, изборот на предлог проектите ќе биде целосно транспарентен, а граѓаните покрај тоа што ќе можат да учествуваат во креирањето на развојниот концепт на Кисела Вода, ќе бидат активно вклучени во целиот процес на негова реализација.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Кој е вашиот пол: *
Вашата возрасна група: *
Кои се сферите во кои сметате дека треба да биде насочен најголемиот дел од средствата од Буџетот на Општина Кисела Вода? (можете да изберете повеќе од една)
*
Required
Опишете го на кратко Вашиот предлог или идеја (може да напишете и повеќе предлози)
Доколку сакате да останете во контакт со нас околу Вашиот предлог, оставете ни Ваши контакт податоци (телефон или маил)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy