Кандидатствай за доброволец на "Лечение без граници"
С този формуляр целим да направим процеса на кандидатстване за доброволец на "Лечение без граници" по-опростен чрез ориентировъчни въпроси. Те ще ни помогнат да разберем повече за теб и за това защо искаш да станеш част от нашата доброволческа мрежа. По този начин ще можем да дадем по-бързо обратна връзка за кандидатурата. Благодарим ти за интереса и ако имаш въпроси, можеш да се обърнеш по всяко време към екипа на "Лечение без граници" на имейл treatmentwithoutborders@gmail.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и фамилия *
Имейл за обратна връзка *
В кой град и в коя държава живееш в момента? *
От колко време пребиваваш в тази държава? *
С какво се занимаваш? *
На какво ниво владееш официалния език на държавата, в която живееш (писмено и говоримо)? *
За по-добра съпоставимост те молим да се ориентираш към Общоприетата европейска рамка за владеене на чужд език (от ниво A1 до ниво C2).
Защо искаш да станеш част от "Лечение без граници"? Моля да ни споделиш мотивацията си с няколко изречения. *
Имаш ли предишен опит при устни преводи и/или допълнителни медицински познания? *
От значение за осигуряването на ефективна помощ на нашите сънародници са желанието за съдействие, много добрите познания на местния език и възможността за отделяне на време при поемане на случаи и присъствие на мястото на лечение. Предишен опит при устни преводи и медицински познания не са задължителни. Ако обаче някой от тези критерии се отнася за теб, ще се радваме на допълнителна информация.
Има ли нещо друго, което искаш да ни споделиш за себе си?
Лични данни *
Required
Права, свързани с личните данни
Вие имате право на достъп, на информация, на корекция, на изтриване, на преносимост на данните  и на отказ на съгласие. За повече информация, вижте нашата Информация за защита на личните данни (линк: goo.gl/ZsjFhB) и изпратете имейл на treatmentwithoutborders@gmail.com, съдържащ информация за действията, които искате да предприемем.  
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy