Stageopdracht - Doelgroep onderzoek
Een organisatie die zich bezighoudt met het verzamelen van krantenarchieven heeft zich tot doel gesteld om deze digitaal toegankelijk en doorzoekbaar te maken. Door middel van een periodiekenviewer is mij als stagiair bij React online de opdracht gegeven om hiervoor een toepasselijke omgeving te ontwikkelen.

Momenteel ben ik aan de slag gegaan met het uitvoeren van doelgroep onderzoek. Voordat een toepasselijk ontwerp kan worden gerealiseerd zal er eerst een duidelijk beeld gecreëerd moeten worden bij de toekomstige gebruikers.

In het teken van dit doelgroep onderzoek is onderstaande enquête opgesteld. Het doel van deze enquête is het verzamelen van gegevens die een beeld creëren bij de toekomstige gebruikers. Het bevat daarom zowel persoonlijke informatie vragen als globale vragen over online krantenarchieven. Als stagiair bij het bedrijf zou het me erg op prijs stellen als u 5 minuten van uw tijd zou willen vrijmaken om deze enquête in te vullen. Bij voorbaat dank!

Rik Gommans
Student ICT & Media Design aan Hogeschool Fontys, Eindhoven.
Stagiair bij React Online.

Vragen of onduidelijkheden? Contacteer gerust via: stage@reactonline.nl
Wat is uw leeftijd? *
Vul uw huidige leeftijd in.
Wat is uw woonplaats? *
Vul uw huidige woonplaats in.
Wat zijn uw persoonlijke eigenschappen? *
Selecteer minimaal 1 en maximaal 5 eigenschappen die het beste bij u passen.
Required
Op welk apparaat bezoekt u het vaakst een website *
Selecteer het apparaat waar u het vaakst een website mee bezoekt.
Wat vindt u belangrijk bij een website? *
Graag willen we de omgeving van een website zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk ontwikkelen. Vul in wat u het belangrijkste vindt bij een website. Er kunnen meerdere opties aangevinkt worden.
Required
Heeft u weleens moeilijkheden ervaren tijdens het bezoeken van een website, zo ja, waardoor kwam dat? *
Geef aan of u weleens onduidelijkheden of moeilijkheden hebt ervaren tijdens het bezoek van een website. Geef daarnaast aan waardoor d
Kent u een website met een online krantenarchief? *
Geef aan of u wel eens een website heeft bezocht met een online krantenarchief. Vaak genoemd als een krantenbank of tijdschriftenbank. Een archief van dagbladen, weekbladen en andere periodieken dat online te raadplegen is. Voorbeelden: www.archieven.nl en www.delpher.nl
Wat is uw volledige naam? (optioneel)
Vul uw voor- en achternaam in. U kunt wanneer u uw naam niet wilt weggeven eventueel "anoniem" invullen of het invulvak leeglaten.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy