Kuvittajakurssi – miten pääsen kirjan kuvittajaksi? 6.-7.2.2021
Oletko innokas piirtäjä ja haluaisit päästä kirjan kuvittajaksi? Kuvittajakurssilla kuvittajaksi haluavat tekevät kuvia sekä kuulevat valmennusta kuvittajaksi pääsemisessä.
Kuvittamisen kruununjalokivi saattaa olla kirjan aiheeseen ja tunnelmaan sopiva persoonallinen kuvitus, joka erottaa kirjan muista. Onnistunut kuvitus on enemmän kuin puoli kirjaa!
Kuvittajakurssilla tutustutaan kirjan kuvittamisen sisältöihin, haasteisiin, tyyleihin ja yhteistyöhön kustantamon kanssa. Kurssilla tutustumaan myös kirjallisuuden eri lajeihin kuvituksen kautta.
Kurssi on kaksiosainen:
1-päivän sisältö: työpaja. Työpaja on ”vertaistukiryhmä”, jossa kuvittajiksi haluavat tekevät yhteisestä aiheesta kuvia omalla tyylillään. Kurssin vertaisryhmän ohjaajana toimii kuvittaja, Kuvittajat Ry:n varsinainen jäsen Heta-Linnea Kovanen. Kovanen on kuvittanut useita runo- ja musiikkijulkaisuja, sekä erilaisten sanoma- ja aikakauslehtien artikkeleita. Kurssilaiset voivat halutessaan tutustua myös hänen käyttämiinsä työskentelyvälineistöihin. Kurssilaisia pyydetään tuomaan mukanaan omat välineet.
2-päivän sisältö: taiteen maisteri Sari Airola kertoo siitä, miten pääsee kuvittajaksi ja millaisia vaatimuksia on kuvittajalle.
Sari Airola on kuvittaja, kirjailija ja pedagogi. Hän on toiminut kuvittajana vuodesta 1997. Hän on tehnyt monipuolisesti kuvituksia lehtijutuista lastenkirjoihin. Sari Airola on opettanut kuvitusta mm. Aalto yliopistossa, Lahden muotoiluinstituutissa, Kymenlaakson AMK:ssa ja Pekka Halosen akatemiassa.
Hertsikan Pumpun asukastilassa (Hiihtomäentie 26) 6.-7.2.2021 klo 10-13.
Hinta: 60 euroa. Minimi 6 osallistujaa, max 10 osallistujaa.
Ilmoittautuminen 25.1.2021 mennessä.
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelin *
Kotikaupunginosasi (tai kotipaikkakunta, jos muu kuin Helsinki)
Mistä kuulit kurssista?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy