Inschrijving Promenadeconcerten Halle
Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Vlamo Vlaams-Brabant vzw, Leuvensesteenweg 283te 3370 Boutersem (vlaams.brabant@vlamo.be), voor de organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving. Die verwerking gebeurt eveneens om u op de hoogte te houden van onze activiteiten op basis van ons gerechtvaardigd belang om de Vlaamse amateurmuzikanten te stimuleren, informeren, te ondersteunen en te begeleiden.
De opgevraagde persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de organisatie van de activiteit waarvoor u zich inschrijft. Van zodra deze activiteit afgerond is, worden uw gegevens maximaal een jaar bewaard.
Het is mogelijk dat er op activiteiten foto’s (sfeerbeelden) worden genomen. Deze worden bewaard in ons archief en gebruikt voor verslagen achteraf of publicatie in ons tijdschrift of op sociale media. Indien het gaat over een gerichte foto (waar u expliciet op afgebeeld staat), zullen we bij gebruik voor promotionele doeleinden steeds uw toestemming vooraf vragen.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op ons vooropgestelde doel, volstaat het ons dat mee te delen op (vlaams.brabant@vlamo.be). Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op www.vlamo.be

inschrijven kan tot 15 maart 2019

Email address *
Vereniging en gemeente
Your answer
Lidnummer
Your answer
Contactpersoon
Your answer
Adres
Your answer
Postnummer
Your answer
Gemeente
Your answer
F-rekening
Your answer
Naam dirigent
Your answer
Aantal muzikanten
Your answer
Electriciteit nodig
Opmerkingen
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Vlamo. Report Abuse - Terms of Service