Coacha en ungdom - Anmälan till Färdighetprogrammet
Vi på Nya Kompisbyrån har nyligen lanserat Färdighetsprogrammet, ett projekt riktat mot nyanlända ungdomar. Under hela 2021 anordnar vi utbildningstillfällen där ungdomarna kan vässa sina kompetenser, som i sin tur ökar möjligheterna till jobb. Utbildningen kommer att handla om att skriva CV och personligt brev, arbetsintervju, kommunikation, privatekonomi och mycket mer. Vad roligt att du vill vara med som coach!

Vid varje utbildningstillfälle matchar vi ihop nyanlända ungdomar och coacher. En av våra samarbetspartners från civilsamhället/näringslivet kommer att hålla i utbildningspasset, så din roll som coach handlar framförallt om att stötta ungdomen med frågor. Genom dig får ungdomen ett individuellt stöd och ett utökat nätverk, medan du bidrar på ett enkelt och effektivt sätt till social hållbarhet och mångfald på arbetsmarknaden.

Har du frågor angående Färdighetsprogrammet eller vad det innebär att coacha en ungdom? Kontakta projektledare Nick på fardighet@nyakompisbyran.se.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR för att komma i kontakt med dig angående Färdighetsprogrammet.
För- och efternamn *
Telefonnummer *
Mailadress *
Kön (Här menar vi könsidentitet, alltså det kön du själv känner dig som) *
I vilka ämnen kan du coacha en ungdom? (Check-in från och med kl. 16:00, utbildningstillfället börjar vid kl. 16:30) *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of nyakompisbyran.se. Report Abuse