Vols formar part de Barcola?
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Objectius, criteris d'inclusió i procés de decisió

BarCola és un  Node col·laboratiu d’economia col·laborativa i producció procomú a Barcelona.

Si voleu formar part del grup Barcola, us demanem que llegiu els Objectius de Barcola i els Criteris d'inclusió i empleneu aquest formulari.

Un cop rebem la vostra candidatura, la compartirem amb els membres del grup Barcola i us farem arribar la decisió en el terme de 2 setmanes.

OBJECTIUS

* Analitzar i avaluar la situació del model procomú de l’economia col·laborativa en el context de Barcelona.
* Mapejar els casos model procomú de l’economia col·laborativa en el context de Barcelona i Catalunya.
* Elaborar recomanacions cap a la planificació de les polítiques públiques en la matèria.
* Facilitar el diàleg entre l’economia social i solidària i l’economia col·laborativa procomú orientada a la producció

CRITERIS D'INCLUSIÓ

* Els criteris d’inclusió de BarCola és fonament en la Declaració procomuns i propostes de polítiques per l’economia col·laborativa procomú a Barcelona resultant del Fòrum Internacional Procomuns 2016 i de la metodologia definida pel grup de recerca Dimmons (Internet Interdisciplinary Institute – UOC) i aplicada en la definició del "Balanç de Qualitats Democràtiques de les Plataformes Digitals", realitzada en el marc dels projectes europeus P2P Value i DECODE i que s’ha testejat en una mostra de 100 casos de plataformes d’economia col·laborativa amb impacte a la ciutat de Barcelona. Veure més informació sobre el "Balanç de Qualitats Democràtiques de les Plataformes Digitals"a http://www.sharingcitiesaction.net/sharing-star/ (**Nota: aquest link passarà a la web de Procomuns/Barcola**)

* Es buscarà mantenir un equilibri de gènere en les persones que s’incorporin. També de les varies àrees d’acció. Es valora que s’incrementi el nombre de membres que ofereixen serveis com cooperatives o start ups responsables.  

* La participació és per grups, no individual. Cada grup decidirà quines persones participaran a BarCola en la seva representació. A banda, si persones individuals que poden aportar valor i amb apropament procomú volen participar de les activitats poden fer-ho puntualment.


Moltes gràcies!
Dades de l'entitat i persona que vol formar part de Barcola
Nom i Cognoms de la persona que participarà a Barcola *
Gènere *
L’equilibri de gènere actual a BarCola és de 58% homes / 41% dones.
Nom de l'entitat a la que representa *
Tipus d'organització *
Mail de contacte *
Mòbil de contacte (amb Telegram) *
Preguntes per valorar els criteris d'inclusió
Descriu breument la consolidació i reconeixement al camp de l'Economia Col·laborativa de l'entitat i arrelament a Barcelona *
Apropament Procomú *
Selecciona aquelles que més representin l'entitat.  Recomanem llegir abans el "Balanç de Qualitats Democràtiques de les Plataformes Digitals"a http://www.sharingcitiesaction.net/sharing-star/   (**Nota interna: aquest link passarà a la web de Procomuns/Barcola**)
Required
Justifica breument l'Apropament Procomú de l'anterior pregunta *
ecomanem llegir abans el "Balanç de Qualitats Democràtiques de les Plataformes Digitals"a http://www.sharingcitiesaction.net/sharing-star/  (**Nota interna: aquest link passarà a la web de Procomuns/Barcola**)
Compromissos
Moltes gràcies per voler formar part de Barcola!
Gràcies per emplenar el formulari i per voler formar part de Barcola.

Com hem indicat a l'inici, un cop rebem la vostra candidatura, la compartirem amb els membres del grup Barcola i us farem arribar la decisió en el terme de 2 setmanes.

Salutacions Barcoleres!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy