Olimpíades de Biologia de Catalunya. Professorat
Aquest formulari s'omple de manera voluntària amb l'únic objectiu de rebre informació sobre les diferents edicions de les Olimpíades de Biologia de Catalunya, així com de les posteriors fases estatals i internacionals.
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
DNI *
Your answer
E-MAIL *
Your answer
TELÈFON
Your answer
INSTITUT - COL·LEGI
Your answer
TIPUS CENTRE
POBLACIÓ
Your answer
OBSERVACIONS I COMENTARIS
Your answer
Accepto la recollida de les dades tal com s'indica en el següent paràgraf *
Required
Accepto la recollida de la informació de les meves dades en aquest formulari de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 i el Reial Decret-llei 5/2018 de 27 de juliol.
Les dades personals que ens ha facilitat en aquest formulari, s'incorporaran a un fitxer creat sota la responsabilitat del Col·legi de Biòlegs de Catalunya amb la finalitat de poder enviar informació sobre les activitats de les diferents edicions de les Olimpíades de Biologia. En qualsevol cas, podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit, dirigint un correu electrònic a cbc@cbc.cat. Així mateix, l'informem que, en emplenar aquest formulari, està acceptant les Condicions Legals i la Política de Privacitat de Google.Inc i l'ús d'un document públic a Google Drive, que serà eliminat un cop finalitzi el termini habilitat per emplenar el formulari.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy