Den förutsägbara ledaren - dolda utmaningar i ledarskapet (31 augusti)
Välkommen till en föreläsning som ger inspiration, tips och råd om hur du bemöter och stöttar barn och ungdomar med exempelvis Aspergers syndrom, ADHD och andra osynliga funktionsnedsättningar.

Du får handfasta råd om hur du som idrottsledare ska möta barn och ungdomar med särskilda behov och vad kan du använda för strategier för att lyckas med ditt ledarskap. Det handlar helt enkelt om hur du kan vara en förutsägbar ledare och hur du kan bli trygg i din ledarroll.

Föreläsningen är självklart också bra för klubbkamrater och andra som vill lära mer om hur vi skapar en bättre miljö i föreningen för barn och ungdomar med särskilda behov.

Föreläsare är Måns Lööf, utbildad sjuksköterska, KBT steg 1-terapeut, som arbetar på barn- och ungdomspsykiatrin i Gävle. Måns har många års erfarenhet som ledare inom idrottsrörelsen och som föreläsare. Han har jobbat i över 15 år med att utbilda, föreläsa och arbeta med barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar. Varje år föreläser han för mellan 50–75 föreningar om hur ledare, tränare och föräldrar kan bli bättre på att möta barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser. Du kan läsa mer om Måns Lööf på www.mansloof.se.

Hans föreläsning ger dig nycklar till hur du lyckas möta olikheter genom att vara den förutsägbara ledaren!

Välkommen!

Utbildningen är gratis.

Plats: Södertälje Bågskytteförening, Lina Åtorp, Södertälje

Fyll i ditt namn och dina kontaktdetaljer nedan.

Södertälje Bågskytteförening/Södertälje Bågskytteakademi
Webb: http://www.sodertalje-bf.se
Mejl: bagskytte@sodertalje-bf.se
Namn *
Your answer
E-post *
Your answer
Adress *
Your answer
Klubb *
Your answer
Övrig information
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy